Д-р Павлин Янкулски, който един от вносителите на предложението в

...
Д-р Павлин Янкулски, който един от вносителите на предложението в
Коментари Харесай

Референдум за „Бачиново“ няма да има! Защо внезапно д-р Павлин Янкулски оттегли предложението си?!

Д-р Павлин Янкулски, който един от вносителите на предлагането в Общински съвет за производство на локален референдум по тематиката за парк „ Бачиново “, изненадващо изиска точката от дневния ред да отпадне. По думите му към това решение са се обединили всички 11 съветници, преди този момент, положили парафа си за допитване измежду популацията по отношение на поемането на дълг за превръщането на местността „ Бачиново “ в парк.

Каква е повода за непоследователното държание на групата локални парламентаристи, единствено можем да гадаем…

Възможно е да са размислили и да са стигнали до извода, че ще бъде прахосана една сума от половин милион лв., която всички ние данъкоплатците ще плащаме, още повече, че надали резултатите от това допитване ще придобият наложителен темперамент, тъй като за задачата над 50 % от хората в Благоевград би трябвало да излязат и да изразят волята си. Твърде евентуално е да са се стреснали от думите на кмета Илко Стоянов,че на сесията през днешния ден ще чака вносителите на предлагането да го стимулират добре, дружно с финансова аргументация от кое място да се откри финансиране за допитването.

Възможно е и повода да е надалеч по-различна…

Факт е, обаче, че 11 общински съветници не посмяха да „ скочат “ макар засилката, която демонстрираха през последните месеци.
Добрата вест е, че няма да бъдат взети половин милион лв. от джоба на данъкоплатците, тъй като някой е решил да залага на популизъм, с цел да печели публично внимание.

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР