Д-р Милен Врабевски и Фондацията Българска памет ще поемат разходите

...
Д-р Милен Врабевски и Фондацията Българска памет ще поемат разходите
Коментари Харесай

Фондацията на д-р Милен Врабевски поема възстановяването на културния център в Битоля

Д-р Милен Врабевски и Фондацията " Българска памет " ще поемат разноските по възобновяване на културния център " Иван Михайлов “ в Битоля, откакто, оповестиха от фондацията в известие до медиите.

" За благополучие, няма потърпевши след вандалския акт, само че са нанесени материални вреди по фасадата на културния център, който бе открит преди близо два месеца с тържествена гала още веднъж с финансовата помощ на доктор Врабевски ", напомнят от фондацията.

Екипът ѝ осъжда строго този акт на експанзия и упорства за навременни дейности на съответните институции за намирането на виновниците за вандализма.

От фондацията напомнят, че доктор Врабевски е главният спомоществовател на културния център " Иван Михайлов “. Основателят на Фондацията " Българска памет " от дълги години поддържа финансово активността на Центъра и до този миг е направил голям брой дарения към организацията, част от които са преотстъпване на лек автомобил за потребностите на екипа, покриване на месечните разноски на организацията и закупуване на огромна част от оборудването.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР