Д-р Михаил Михайлов е виден представител на старата школа на

...
Д-р Михаил Михайлов е виден представител на старата школа на
Коментари Харесай

Скръбна вест! Внезапно почина един от корифеите в онкогинекологията в Бургас

Д-р Михаил Михайлов е изтъкнат представител на остарялата школа на положителните бургаски експерти и до последно приемаше пациенти в КОЦ-Бургас

На 70-годишна възраст ненадейно умря онкогинекологът доктор Михайл Михайлов. Той бе приет за корифей в своята специалност, виден представител на остарялата школа на положителните бургаски експерти и до последно приемаше пациенти в КОЦ-Бургас.

Д-р Михайлов е открит умрял рано тази заран в дома си, последно във вторник е бил на работа, не се е оплаквал от нераположения

Лекарят с дълготраен стаж е с придобити специалности по Акушерство и гинекология, Онкология и Здравен мениджмънт.  Той бе член на Българския лекарски съюз. 

Д-р Михайлов десетилетия развиваше своята активност в профилактиката, диагностиката и  оперативната техника и  лечение на пациентки с доброкачествени, онкологични болести и преканцерози на женските полови органи. Периодично наблюдаваше, съветва и наблюдава пациенти с онкологични болести и преканцерози. Осъществяваше промоция и предварителна защита на онкологичните болести при дамите.

Поклон пред паметта му!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР