д-р Георги Георгиев за кражбата на линейкаОткриха откраднатата пловдивска линейка.

...
д-р Георги Георгиев за кражбата на линейкаОткриха откраднатата пловдивска линейка.
Коментари Харесай

Откриха открадната пловдивска линейка... в София

д-р Георги Георгиев за кражбата на кола за спешна помощ Откриха откраднатата пловдивска кола за спешна помощ . Кражбата е станала на 25 април, малко преди 22.00 ч.

Кадри от охранителна камера демонстрират наглите причинители - младо момче и момиче. Специализираният автомобил е благосъстоятелност на Частната Неотложна помощ " Евромед " и към този момент е открит … на паркинг до Окръжна болница в София.

На видеото от охранителните камери на бул. „ Христо Ботев “ №2 в Пловди в се вижда по какъв начин младите автоджамбази вършат оглед на обекта на кражбата , след което момчето се качва в колата за спешна помощ и потегля с нея. Медицинският автомобил е относително нов и е откраднат с цялата животоспасяваща инсталация, която съгласно шефът на Спешния център доктор Георги Георгиев, коства над 100 000 лева

След малко търсене по GPS-а на колата за спешна помощ, през днешния ден по обед реанимобилът е открит на паркинг в региона на болница „ Света Ана “ в София . Полицията към този момент е иззела записите от охранителните камери и работата по изясняването на случая ще продължи под наблюдението на Районна прокуратура-Пловдив.

Преди година кола за спешна помощ на същия Център за неотложна помощ беше преследвана от полицията, защото лидерът не спрял за инспекция. Тогава водачът на реанимобила получи три акта - за не прекъсване на стоп палка, за говорене по телефона по време на придвижване и за непозволено потребление на сирена.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР