Д-р Ерика Андерсън предупреди, че училищните джендър практики да се

...
Д-р Ерика Андерсън предупреди, че училищните джендър практики да се
Коментари Харесай

Трансджендър психоложка подаде жалба срещу училище в Мериленд, криещо от родителите половата идентичност на децата им

Д-р Ерика Андерсън предизвести, че учебните джендър практики да се държат родителите в незнание, заплашват да взривят фамилиите
Автор: Джон Браун, 

Следвайте " Гласове " в 
Транссексуален клиничен психолог се причисли към правната битка против учебния регион в Мериленд поради политиката му, която разрешава на учителите да крият половата еднаквост на ученика от родителите. Watch the latest video at
Добре открито е, че един от най-важните фактори за подкрепяне на децата, които задават въпроси във връзка на половете, е фамилната поддръжка ", споделя доктор Ерика Андерсън в телефонно изявление за Fox News Digital. " Така че умишленото отнемане на дете от поддръжка в миг, в който то евентуално се нуждае най-вече от нея, съгласно мен е сериозна неточност в преценката. "

Андерсън, която е с повече от 40 години опит и практикува клинична логика на психиката в Бъркли, Калифорния, се разпознава като транссексуална жена и е член на борда на Световната професионална асоциация за транссексуално здраве (WPATH) от 2019 до 2021 година Миналата седмица Институтът за право и независимост в Уисконсин подаде тъжба от името на Андерсън, призовавайки Апелативния съд на Съединени американски щати да анулира решението от 20 август на окръжния арбитър Пол У. Грим, който е отхвърлил тъжба от трима анонимни родители против Съвета на образованието учебни заведения Монтгомъри, който следи държавните учебни заведения Монтгомъри (MCPS) в най-богатия окръг Мериленд. 

Родителите заведоха дело против учебното районно управление през 2020 година поради насоките за полова еднаквост на учениците, които разрешават на учителите да окуражават учениците в ориентацията им към противоположния пол и да пазят половата еднаквост на детето в загадка от родителите, в случай че ученикът изиска това. Те настояват, че насоките нарушават техните държавни и конституционни права според 14-ата корекция.
Фредерик Клейбрук младши, юрист, представляващ родителите, ги поучава да апелират решението, съгласно The Washington Post. " Те са тези, които би трябвало да дадат насоки на децата си и да им оказват помощ да преминат през тази доста значима стъпка ", сподели Клейбрук. " Не e безусловно да се изключва учебното заведение, само че учебните заведения не могат да вършат това като изключват присъединяване на родителите. "
Андерсън, който беше и първият транссексуален президент на клона на WPATH в Съединени американски щати, до момента в който не подаде оставка поради различия през 2021 година, съобщи пред Fox News Digital, че политиките за пола на учебни заведения Монтгомъри и други сходни учебни заведения в цялата страна заплашват да разбият фамилиите и да научат децата, че да се заблуждават родителите си е задоволително.

Психологът доктор Ерика Андерсън, която се самоопределя като транссексуална жена, предизвести, че учебните политики за скриване на половата еднаквост от родителите дейно учат децата да лъжат. (Д-р Ерика Андерсън)
" Като психолог, който работи с тези деца и фамилии, съм виждала случаи на раздор в фамилията, когато децата не споделят с родителите си какво се случва с тях, а по-късно не престават по неправилния път, което от време на време прекъсва единствено когато родителите са сюрпризирани да научат някои неща ", сподели Андерсън.
" Така че във всички случаи аз съм срещу това учебните заведения да лишават родителите от осведомеността какво се случва с децата им ", добави Андерсън. Твърдението на Рейчъл Ливайн, че всички са съгласни с грижата за одобряване на пола, среща скритата  съпротива на лекарите.  
В жалбата си Андерсън твърди, че правната власт на родителя се простира до метода, по който детето им е третирано в учебно заведение, и че общественият преход сред половете е " огромно и евентуално изменящо живота решение, което изисква присъединяване на родителите по доста аргументи ".
Всяко изказване, което би се пробвало да оправдае такива политики като опит за попречване на евентуално родителско принуждение, се сблъсква непосредствено с юридически казус, който допуска, че родителите работят в най-хубавия интерес на детето си, отбелязва още Андерсън.

Държавните учебни заведения Монтгомъри, най-богатият окръг в Мериленд, неотдавна влязоха в заглавията на медиите с новия си лист с книги за ЛГБТК, включващ начални учебни заведения, за които тези книги са наложително четиво и преподават думи като " интерсекс " и " мил кралица " на деца на възраст до 4 години. (Държавни учебни заведения Монтгомъри)
" Никога не е конституционно възможно да се узурпира родителската власт само по думите на малолетно лице, без да се изискват доказателства или изказвания за вреда или да се дава каквото и да е право и опция на родителите да отговорят или да се защитят ", написа Андерсън. " В основата си държавните учебни заведения Монтгомъри (Montgomery County Public Schools, MCPS) просто не са съгласни с родителите, които биха могли да кажат " не " на неотложен преход ", заключи Андерсън. " Това не е задоволително, с цел да се анулира родителската им роля. " Андерсън съобщи пред Fox News Digital, че всяка политика, която дава опция на детето да скрива значима информация от фамилията, " всъщност учи децата на машинация ".
" Мисля, че това е ужасна концепция, просто ужасна ", сподели Андерсън. " Къде ще стигне това? "

Учител по естествени науки в държавните учебни заведения в окръг Монтгомъри следи заключителния панел в края на годишното прайд мероприятие в гимназията " Уолтър Джонсън " в Бетезда, Мериленд, на 21 май 2022 година (от Вашингтон пост посредством Getty Images)
Андерсън показва, че учителите нямат право да крият неприятните оценки от родителите, които са " краткотрайни и надалеч по-малко значими от слагането под въпрос на пола и прехода сред половете ". 
Андерсън счита, че насоките за пола на окръг Монтгомъри демонстрират нрав, който " съставлява внезапно отклоняване от добре утъпканите пътища и приканва към доста сериозен раздор сред фамилиите и децата ".  Андерсън, която написа публикация във предходната година и беше сериозна към прекомерно прибързаните преходи сред половете при малолетни, към този момент понесе рецензии от някои в транссексуалната общественост и чака да има повече триумф поради подадената тъжба.

Д-р Ерика Андерсън твърди, че транссексуалната общественост от време на време има вяра, че тяхната работа " е да пазят децата от родителите им ", което психологът счита за " неправилно ". (Фокс Нюз)
" В някои случаи транссексуалните хора имат вяра, че нашата работа като общественост е да пазиме децата от техните родители ", сподели Андерсън. " Мисля, че това е доста неправилно. Мисля, че нашата работа е да поддържаме децата, те да бъдат подкрепяни от фамилиите си. Да измамиш родителите си не е метод да получиш тяхната поддръжка. "
Източник:
Превод за " Гласове ": Георги Ванчев
 
 
 
 
 
 
 
04 Дек 2022120103 Дек 2022383402 Дек 2022490601 Дек 2022265030 Ное 2022337428 Ное 20229641КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 2022227019 Ное 2022107729 Ное 202249024 Sep 20223149
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР