Д-р Атанас Камбитов, кмет на Благоевград в периода 2012-2019 година

...
Д-р Атанас Камбитов, кмет на Благоевград в периода 2012-2019 година
Коментари Харесай

Д-р Атанас Камбитов влиза в битката за кмет на Благоевград

Д-р Атанас Камбитов, кмет на Благоевград в интервала 2012-2019 година публично разгласи, че влиза в борбата за кмет на общината. В страницата си във Фейсбук той написа:

" Скъпи благоевградчани,скъпи другари! Имах достойнството осем години да бъда кмет на Благоевград. През тези години работихме доста, взехме решение едни от най-тежките и значими проблеми на града.



Бяхме на път да решим и останалите. Направихме доста, можем и повече!  Кандидатирам се за кмет на Благоевград с упоритостта да завърша започнатото, с ясна и действителна визия за бъдещето.Знам и мога да работя за Благоевград!Доказал съм го! Вярвам във вашата поддръжка!

На публична конференция ще показва програмата си с съответни ограничения за решение на всички настоящи проблеми, както и целите за развиването на нашия град ".

Припомняме, че до този миг своите кандидатури оповестиха : актуалният кмет Илко Стоянов, който е самостоятелен претендент, Методи Байкушев, претендент на Политическа партия и Николай Шушков, също самостоятелен претендент.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР