Д-р Антъни Фаучи отправи предупреждение, че предстои още „болка и

...
Д-р Антъни Фаучи отправи предупреждение, че предстои още „болка и
Коментари Харесай

Топ инфекционистът на САЩ: Предстои болка и страдание

Д-р Антъни Фаучи насочи предизвестие, че следва още „ болежка и страдалчество “, защото случаите на COVID-19 още веднъж се повишават, заяви AP.

Водещият американски специалист по инфекциозни заболявания сподели още, че не се планува спомагателен локдаун в Съединени американски щати, тъй като счита, че задоволително хора са имунизирани, с цел да се избегне повтаряне на предходната зима. Фаучи обаче уточни, че на този стадий не са имунизирани задоволително хора, с цел да се „ смаже пламването “ на вируса.

Предупреждението на Фаучи идва няколко дни, откакто Центърът за надзор и предварителна защита на болесттите промени курса, препоръчвайки даже имунизираните хора да носят маски на закрито в елементи от Съединени американски щати, където Делта разновидността се популяризира бързо. Федералните здравни чиновници се позоваха на изследвания, твърдящи, че и имунизираните хора могат да разпространят вируса на други.

Повечето нови инфекции в Съединени американски щати не престават да са измежду неимунизирани хора. Така наречените „ пробивни” инфекции могат да се появят при имунизирани хора и макар че при тях има леки или никакви признаци, проучванията демонстрират, че те могат да носят почти същото количество ковид като тези, които не са получили имунизациите. В Съединени американски щати досега изцяло имунизирано е 49,17% от популацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР