Д нес ще преобладава слънчево време. След обяд ще има

...
Д нес ще преобладава слънчево време. След обяд ще има
Коментари Харесай

Слънчева неделя, температурите се повишават

Д нес ще доминира слънчево време.

След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места, основно в планините ще превали едва. Ще е към момента прохладно, с сдържан северозападен вятър, който по здрач ще отслабне.

Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 27° и 32°. Атмосферното налягане е близо до междинното и едва ще се намали. Това заяви за Агенция "Фокус " дежурният синоптик Мартин Славчев от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан северозападен вятър, който по здрач ще отслабне. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е от 19° по северното до 24° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, единствено в най-северните региони - 3 бала.

Над планините ще e най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места след обяд ще превали едва. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 13°.

В началото на новата седмица времето ще бъде най-вече слънчево.

След обяд ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места, в понеделник в Югозападна, а във вторник в Източна България и планините ще превали за малко. Вятърът ще остане от северозапад, слаб до сдържан. Температурите ще се покачат още и оптималните във вторник ще са сред 29 и 34°.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР