COVID отделението на многопрофилната болница в Пазарджик вече е препълнено.

...
COVID отделението на многопрофилната болница в Пазарджик вече е препълнено.
Коментари Харесай

COVID отделението на болницата в Пазарджик вече е препълнено

COVID отделението на многопрофилната болница в Пазарджик към този момент е претъпкано. Заради неналичието тук-там се обмисля кожното поделение в болничното заведение да бъде преструктурирано в Коронавирус поделение. Като в лекуването на инфектираните с ковид се включи и медицинският му екип, с цел да се компенсира дефицитът на фрагменти. Част от медицинския личен състав в болничното заведение е инфектиран с COVID-19. Много от тях заплашват, че ще изоставен.

„ Година и половина това е единственото лечебно заведение в региона, което не е спряло да лекува заболели от ковид. Колегите са прекомерно изтощени, някои се разболяват. Не желаят също към този момент да бъдат прекомандировани ”, изясни шефът на болничното заведение Красимир Темнилов по Нова телевизия.
 Пациентски организации възроптаха: Ограничителните ограничения на Ангел Кунчев са дискриминационни Пациентски организации възроптаха: Ограничителните ограничения на Ангел Кунчев са дискриминационни
Новите ограничаващи ограничения против ковид на държавния здравен контрольор доцент Ангел Кунчев са дискриминационни. Преболедувалите COV...

По думите му спомагателното заплащане не е орязано. „ Методиката е доста обективна за тези, които работят цялостен месец и си създават часовете. Не е атрактивна за тези, които идват от други отделения или лечебни заведения, и са привикнали да дават избрани наряди ”, изясни доктор Темнилов.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР