COVID-19 се превърна в основна тема на предизборния дебат между

...
COVID-19 се превърна в основна тема на предизборния дебат между
Коментари Харесай

Камала Харис и Майк Пенс в сблъсък за COVID-19, заразата стана основна тема на дебата |

COVID-19 се трансформира в съществена тематика на предизборния спор сред претендентите за вицепрезидент Камала Харис и Майк Пенс, който ще се бори за преизбиране на 3 ноември. 

Пенс отбрани политиката на държавното управление на Доналд Тръмп за битка с пандемията от ковид, а съперничката му от Демократическата партия Камала Харис я назова " неуспех ", заяви Асошиейтед прес.

Двамата претенденти за вицепрезидентския пост участваха в спор в Солт Лейк Сити, който бе в внезапен контрастност с безредната словесна битка от предходната седмица, когато Тръмп прекъсваше непрекъснато претендента на Демократическата партия за Белия дом Джо Байдън и двамата си размениха персонални обиди, означи Ройтерс.

" Американският народ стана очевидец на най-големия неуспех на която и да било президентска администрация в историята на нашата страна ", бяха първите думи на кандидатката на Демократическата партия за вицепрезидент на Съединени американски щати.  " Нашата страна мина през изпълнен с провокации интервал тази година. Но желая американският народ да знае, че още от първия ден президентът Тръмп сложи здравето на Америка преди всичко ", сподели в отговор Пенс. 

Модератор на дебата е ръководителката на бюрото във Вашингтон на в. Ю Ес Ей тудей Сюзан Пейдж. 

Двамата претенденти седяха на разстояние от 3,6 метра, разграничени от бариера от плексиглас поради пандемията от ковид, лишила живота на 210 000 американци, прецизира Българска телеграфна агенция. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР