COVID-19 се отразява и на музикалните събития. Обстановката налага промени

...
COVID-19 се отразява и на музикалните събития. Обстановката налага промени
Коментари Харесай

Шоуто на Laibach в Пловдив през 2022 г., Katatonia ще забият...

COVID-19 се отразява и на музикалните събития. Обстановката постанова промени в планувания рок уикенд на Античния спектакъл на 17-18 септември.

Katatonia ще свирят в Античен спектакъл, Пловдив на 17 септември, като няма промени нито в графика, нито в пропускателния режим.

Въпреки понижената численост на публиката и огромния интерес към концертите от чужбина, билети към момента има:

Мащабният театър на Laibach с Оркестъра и Хора на Държавна опера Пловдив обаче се пренасочва за септември 2022 година. Заради новата Ковид вълна, рискът за артистите е огромен – с цел да се реализира спектакълът, групата би трябвало да репетира четири дни в затворено помещение с над 80 души оркестър и хор, което крие голям риск за всички.

За да се подсигурява сигурността на участниците в концерта (на сцената би трябвало да излязат към 100 човека), те би трябвало да имат разстояние от метър и половина един от различен, което изцяло трансформира концепцията на шоуто и мапинг спектакъла към него.

Концертът Laibach с Оркестъра и Хора на Държавна опера Пловдив ще се състои през септември 2022 година, като скоро уредниците ще разгласят точната дата и изискванията за връщане на билети.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР