Covid-19 драстично отшумява в много държави. Европа отново отваря границите

...
Covid-19 драстично отшумява в много държави. Европа отново отваря границите
Коментари Харесай

Въпреки отшумяването на пандемията САЩ остават барикадирани

Covid-19 фрапантно отшумява в доста страни. Европа още веднъж отваря границите си за американците. Съединените щати обаче остават барикадирани и отхвърлят да посочат и най-общ график за възможна анулация на възбраните за влизане, които постоянно са в действие от 15 месеца.

" Нямаме самообладание да бъдат обновени трансатлантическите пътувания, незабавно щом науката позволи това ", само че " не съм в положение да уточня периоди, защото това ще зависи значително от епидемиологичната обстановка " и " разновидностите ", сподели в понеделник, в изявление за Агенция Франс Прес, представителят на американската дипломация Нед Прайс.

Така че говоренето на Вашингтон не се е трансформирало след европейската обиколка на президента Джо Байдън.

А неговото държавно управление удостовери, че не бърза да позволява обновяване на пътуванията от и до страната, като удължава, най-малко до 21 юли, затварянето на сухопътните граници с Канада и Мексико, както прави всеки месец от началото на пандемията.

Освен рестриктивните мерки със прилежащите страни пътуващите от Шенгенското пространство, Обединеното кралство и Ирландия не могат да влизат в Съединени американски щати от март 2020 година " Забрана за пътешестване " ( " travel ban " ), влезнала в действие от разнообразни дати, има и за Република Южна Африка, Бразилия, Китай, Индия и Иран.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР