Coronation Street потвърди тревожен нов обрат в сюжета за тормоза

...
Coronation Street потвърди тревожен нов обрат в сюжета за тормоза
Коментари Харесай

Лиъм Конър от Coronation Street на ITV обмисля самоубийство в сърцераздирателна история за хулиган

Coronation Street удостовери обезпокоителен нов поврат в сюжета за издевателството с Лиъм Конър, защото 14-годишното дете обмисля да посегне на живота си.

Тийнейджърът е бил унизен и малтретиран от месеци от побойника Мейсън Радклиф и неговите другари, в това число някогашния другар на Лиъм Дилън Уилсън. Събитията получават непосилен поврат, откакто седмици наред той е бил унизен онлайн и персонално, с откраднати и счупени движимости, и той е бил нападан, задържан и даже упрекнат, че е побойникът.

Събитията доближават спешна точка в подиуми на излъчете идната седмица по сапунената стратегия на ITV, защото Лиам ще се бори самичък и обмисля да посегне на живота си. Шефът на сапун Иън Маклауд разиска тъжната история, като продължи да удостоверява, че Лиам няма да извърши проекта.

Иайн разкри, че сапунът работи в тясно съдействие с Националната линия за помощ за тормоз, за ​​да „ обезпечи историята на Лиъм е разказана допустимо най-автентично и внимателно “. Мария Конър ще направи ужасяващото откр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР