© Юлия Лазарова Още по темата Най-големите обществени поръчки на

...
© Юлия Лазарова Още по темата Най-големите обществени поръчки на
Коментари Харесай

Най-големите обществени поръчки през седмицата

© Юлия Лазарова Още по тематиката
Най-големите публични поръчки на седмицата
14 яну 2018
Най-големите публични поръчки през седмицата
7 яну 2018
Най-големите публични поръчки през седмицата
17 дек 2017 Доставка на лекарствени артикули за потребностите на ВМА
21.4 млн. лева

Обществена поръчка за доставка на медикаменти за период от 24 месеца е оповестила Военномедицинска академия. Търгът е разграничен на 80 позиции и с изключение на за болничното заведение в София ще обезпечи лекарства и за подразделенията й във Варна, Пловдив, Плевен, Сливен и Ловеч. Общият бюджет за задачата е 21.4 млн. лв. без Данък добавена стойност. Посочва се, че възложителят може да удължи периода на подписаните контракти за осъществяване на поръчката с до 6 месеца, ако не е достигната прогнозната стойност на поръчката и е разполагаем неусвоен финансов запас.

Оферти могат да се подават до 21 февруари.

Отпечатване и доставка на нови излъчвания български банкноти
20 млн. лева

Българската национална банка е оповестила лимитирана публичната поръчка за печатане и доставка на нови излъчвания банкноти с номинална стойност 5, 10, 20, 50 и 100 лв.. Прогнозните количества за всички номинали банкноти, нови излъчвания, за интервала 2018–2022 година са в общ размер на 550 млн. броя. В конкуренцията могат да вземат участие както български, по този начин и задгранични печатници. Оценяването на офертите ще се извърши по критерия най-ниска цена. Предвиденият оптимален бюджет е 10.4 млн. евро.

Документи могат да се подават до 15 февруари, а планирана дата за изпращане на предложения за търг или за присъединяване към определените претенденти е 26 март.

Преустройство и уголемение на УМБАЛ " Св. Екатерина "
19.5 млн. лева

Хирургичният блок на УМБАЛ " Св. Екатерина " в София ще бъде преустроен и уголемен. Болницата е разкрила социална поръчка за инженеринг - планиране, авторски контрол и осъществяване на строително-монтажни работи, чийто бюджет е близо 19.5 млн. лева без Данък добавена стойност. От документите се схваща, че ремонтът би трябвало да бъде приключен за 12 месеца, а за избора на реализатор от по-голямо значение ще е препоръчаното техническо задание. Ценовата оферта ще носи единствено 40 от вероятните 100 точки.

Срокът за приемане на предложения или на заявки за присъединяване е 23 февруари.

Пречиствателна станция в Чирпан
11.8 млн. лева

Обществената поръчка за планиране и строителство на пречиствателна станция за отпадни води и довеждащи колектори е оповестила община Чирпан. Процедурата се финансира от оперативна стратегия " Околна среда ", като бюджетът й е 11.761 млн. лева без Данък добавена стойност. От претендентите се изисква да са осъществили най-малък общ оборот през последните три години в размер най-малко на 23 млн. лева без Данък добавена стойност. Крайният период за довеждане докрай на плана е 5 април 2020 година

Оферти могат ще се одобряват до 19 февруари.

Реконструкция на пътища в община Дряново
5.6 млн. лева

Конкурс за избор на строителна компания, която да извърши ремонт на две улици, е оповестила община Дряново. Проектът се финансира от Програмата за развиване на селските региони с 5.65 млн. лева без Данък добавена стойност. Срокът за осъществяване е 240 дни.

Оферти могат да се подават до 21 февруари.

Саниране на блокове в Ямбол
5.5 млн. лева

Поредна социална поръчка за планиране и осъществяване на строително-монтажни работи по отношение на реализацията на Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилните жилищни здания е оповестила община Ямбол. Този път търгът обгръща четири блока, разграничени в обособени обособени позиции. Договорите с определените компании ще бъдат със период 260 дни.

Кандидатите могат да заявят присъединяване до 20 февруари.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР