© Shutterstock За четвърта поредна година български стартиращи компании с

...
© Shutterstock За четвърта поредна година български стартиращи компании с
Коментари Харесай

Започна кандидатването за финтех програмата на Raiffeisenbank

© Shutterstock За четвърта поредна година български започващи компании с финтех планове могат да аплайват в интернационалната акселераторска стратегия Raiffeisenbank Elevator Lab. Тази година в конкуренцията могат да се включат бизнеси от целия свят, като най-перспективните от тях ще бъдат определени да преминат през петмесечното образование за постигане на фаза " доказване на концепцията " (Proof of Concept) на плановете си.

Инициативата е подобаваща за компании в напреднал стадий от развиването на бизнесите им, които създават финтех решения за корпоративни клиенти в сферите на разбор на база данни и стратегии за преданост. Желаещите да се включат могат да го създадат на уеб страницата на Elevator Lab, като попълнят онлайн форма за кандидатстване не по-късно от 26 юни.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Подборът на започващите компании ще се случи в няколко стадия. В началото на септември участниците ще показват плановете си във видеоконферентен диалог, въз основата на който ще бъдат определени финалистите. В края на месеца екипите ще преминат през наставнически сесии и ще презентират бизнесите си във финалния стадий от подбора. Журито ще бъде формирано от представители на членове на боцкам и мениджъри на Raiffeisenbank International и дъщерните банки в България и Румъния, които се водят домакини на тазгодишното издание.

Победителите ще завоюват присъединяване в акселераторската фаза на програмата, която ще се организира от октомври до февруари 2021 година В този интервал екипите ще работят с ментори за решенията им да доближат доказване на концепцията им. През май или юни следващата година всички участници в програмата ще показват бизнесите си пред жури на така наречен Demo day. Двете най-хубави решения ще имат опция да бъдат интегрирани в световната мрежа от финансови институции на групата на Raiffeisenbank.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР