© Капитал В четвърти епизод от поредицата Парите говорят Владо

...
© Капитал В четвърти епизод от поредицата Парите говорят Владо
Коментари Харесай

Парите говорят: Епизод 4 - Как да си изберем управляващо дружество

© Капитал В четвърти епизод от поредицата " Парите приказват " Владо и Еленко не престават диалога с Никола Янков от Expat Capital за взаимните фондове и доверителното ръководство. Към тях се причислява и Мая Янкова, която е част от съвета на шефовете на ръководещото сдружение " Алфа Асет Мениджмънт ". Те беседват за това налични ли са договорните фондове за вложения от хора със междинни приходи, за какво дълготрайното вложение е за хора със " здрави нерви " и във фондове би трябвало да се влага с дълготрайна цел.

И още - по какъв начин да си изберем ръководещо сдружение, елементарно ли е да го сменим, в случай че не сме удовлетворени, какви са преимуществата и минусите на това да повериш вложенията си на без значение ръководещо сдружение или на огромна банкова група и за какво набират известност фондовете, които печелят от падащи пазари.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък " Парите приказват " е подкаст сериал за вложения и финансово обмисляне на мрежата за български подкасти " Говори Интернет " и " Капитал ". Той ще включва 10 епизода, в които забавни и способени събеседници поучават по какъв начин да се влага мъдро в недвижими парцели, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови технологии, различни източници на сила, AI и други

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Парите приказват " в Spotify или ни последвайте в Soundcloud. А скоро и в Apple Podcasts.

Чуйте първите три епизода от поредицата:

Епизод 1: Инвестициите в недвижими парцели - дали, по кое време и по какъв начин »
Строителният бизнесмен Бисер Боев изяснява за какво даже при нова рецесия цените на положителните парцели в София няма да паднат.

Епизод 2: Кои вложения са рискови »
Инвестиционните специалисти Радослав Рачев и Апостол Апостолов поучават по какъв начин да се ръководят спестяванията.

Епизод 3: Парите приказват: Епизод 3 - Дългосрочно вложение, фондове и доверително ръководство
Съдружникът в Expat Capital Никола Янков коментира какви са капиталовите благоприятни условия, налични за хората в България.

Обратна връзка за " Парите приказват " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
АУДИО Парите приказват: Епизод 4 - Как да си изберем ръководещо сдружение Your browser does not support the audio tag.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР