© Бороспорт Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал

...
© Бороспорт Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал
Коментари Харесай

Боровец открива ски сезона с нов вид лифт карта и специално намаление за онлайн зареждане

© Бороспорт
Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
През новия ски сезон 2017/18 Боровец резервира цените на дневните въжен превоз карти без смяна и по традиция сервира приятна изненада на феновете на белите спортове. Първият планински курорт на Балканите пуска делнична сезонна въжен превоз карта, която коства единствено 500 лева за възрастни и 300 лева за деца, и важи от понеделник до петък с включено нощно каране. Новият тип сезонна карта е ориентирана основно към студентите, младите и фамилиите с деца, които разполагат по-гъвкаво с времето си и имат по-ограничени бюджети. През делничните дни ски зоната е по-малко натоварена и с новия тип сезонна карта те ще могат да се спускат доста повече освен това на супер цена – на половина на общоприетата сезонна карта.

" Бороспорт " продължава гъвкавата ценова политика и разнообразието от 12 типа въжен превоз карти и билети, които предлага от няколко сезона насам, в това число младежка карта до 22 години и карта 65+. Както до момента, еднодневната карта за възрастен за всички уреди ще коства 55 лева За деца от 7 до 13 години тя ще бъде на цена от 30 лева, а за младежи от 14 до 22 години и посетители над 65 години – 40 лева Децата до 7-годишна възраст карат гратис. Курортът резервира и отстъпката за фамилни въжен превоз карти - за двама възрастни с до 3 деца, които са с 20% понижение от цената на всеки тип общоприета въжен превоз карта.

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Бороспорт Смаляване

Боровец е неповторим с пистите си за нощно каране. Лифт картата за нощно каране за възрастни е единствено 22 лв., а за деца - 13 лв.. Нощното каране към този момент е включено и в двата типа сезонни карти.

Цените на самостоятелните уроци в ски учебно заведение " Бороспорт " и ски пакетите, които включват наем на ски екип, образование, ски вечер и въжен превоз карта също не се трансформират. Цената от предходната година резервират и наемите на ски екипировка в дрешниците на " Бороспорт ", ски сервизът и услугите в детския снежен парк " Борокидс ".

През новия сезон скиорите и сноубордистите в Боровец още веднъж имат опция да употребяват многократни въжен превоз карти за оборудванията в курорта. От тази година презареждането онлайн ще става още по-лесно и от " Бороспорт " се надяват от ден на ден посетители на курорта да се възползват от тази алтернатива. " С многократната въжен превоз карта прескачаш опашките пред касите и отиваш непосредствено на лифта към пистата. Това е огромно преимущество, освен това не е единственото. Веднъж купил картата от каса на " Бороспорт ", тя е на дълготраен притежател и може да я ползваш всеки идващ сезон. С нея може да си направиш профил онлайн и да следиш статистиката на спусканията си, " - изяснява Росица Стойкова, управител " Маркетинг и връзки ". За да разпространява онлайн зареждането, " Бороспорт " дава специфична отстъпка. " При всяко презареждане онлайн през декември и януари получаваш 5% отстъпка от цената. Освен това участваш автоматизирано в лотария за една от 10 сезонни карти, " – Росица Стойкова довършва представянето на тази извънредно привлекателна алтернатива.

Онлайн през актуализирания уебсайт на курорта могат да се резервират и доста други услуги – ски и сноуборд образование, ски и сноуборд екипировка, детска градина и ясла, както и разнообразни пакети, включващи наем на ски екип, образование, въжен превоз карта.

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Бороспорт Смаляване

За феновете на по-екстремните прекарвания, курортът ще предложи два терейн парка за фристайл за начинаещи и приблизително напреднали и особено създадени ски туринг направления с лидер, нощно каране и фристайл събития с присъединяване на интернационалните звезди.

Голямата оригиналност за почитателите на ски център " Ястребец " този сезон е нарастването на потенциала на въжен превоз " Ястребец Експрес " с 25 %. От " Бороспорт " са уверени, че добавените седалки ще отстраняват уикенд опашката на долната станция на четири-седалката.

Датата за разкриване на ски зоната към момента не е избрана, зависи от атмосферните условия. Ако времето се задържи студено, оръдията за неестествен сняг в ски-центрове " Ястребец " и " Ситняково " (Централен Боровец) ще работят непрекъснато и ще дадат опция на лифтовете да отворят още при започване на декември. През лятото " Бороспорт " усили продуктивността на инсталацията за неестествен сняг, която ще разреши бързо заснежаване на огромна част от пистите за допустимо най-кратко време.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР