Минвайки от 2021 г. към

...
<!-- Coinzilla Banner 300x250 --> Минвайки от 2021 г. към
Коментари Харесай

Открийте бъдещето на криптовалутите с Bitcoin Spark, Gala и Trust Wallet Token

Минвайки от 2021 година към 2022 година, крипто фанатиците бяха на ръба. Биткойн, най-големият криптоактив по пазарна капитализация, бе повишен с 61%, а Етериум бе скочил с 409% през предходните 12 месеца. През 2022 година обаче нещата взеха забележителен поврат, което докара до най-значимата в историята промяна на крипто пазара.

Мечият пазар разкри голотата на огромните насочени към крипто организации, което докара до техния срив и финален банкрут. Регулаторните органи също се втурнаха да се опитат да уеднаквят промишлеността, само че това ускори мечия пазар, който цари от този момент насам. Въпреки това нещата стартират да наподобяват по-добре. От макроикономическа и фундаментална позиция в промишлеността се следи увеличение на заявките за ETF за Bitcoin и Ethereum от страна на значими капиталови компании. Възможно ли е това да е последният бичи байрак, показващ началото на бичия пазар? Ако това е по този начин, токените Gala, Trust Wallet Token и Bitcoin Spark могат да експлодират през 2024 година

Какво е Gala?

GALA е ERC-20 токен, който поддържа екосистемата Gala Games – децентрализирана среда, която поддържа блокчейн игри от вида “play-to-earn ”. Токенът GALA издава валута, която може да се употребява за възнаграждение на колекционерски предмети и персонажи в играта, какт и билети, които не се продават.



Токенът предлага сигурен метод на заплащане, задвижван от блокчейн технологията. Тази децентрализирана платформа се отличава и с доходоносна капиталова опция в дълготраен проект, когато блокчейн игрите стартират да се повишават още веднъж при започване на бичия пазар.

Дали Bitcoin Spark е добра капиталова опция?

Когато обсъждаме опциите на крипто пазара, от значително значение е да отбележим, че колкото по-голяма полза има даден план за Web3 екосистемата, толкоз по-голям капацитет има главната криптовалута на платформата. Когато се употребява по подобаващ метод за разузнаване на идни планове с полза като Bitcoin Spark , тази съществена информация може бързо да генерира голяма възвръщаемост. Bitcoin Spark е опция, която се дава един път в живота и която, когато бъде капитализирана, може да донесе големи облаги за вложителите и ранните участници.

Неговото протичащо ICO е доказателство за всеобщо понижените цени на BTCS от 3 $ в седмата фаза на предварителната продажба. Покупката е съпроводена и със 7% бонус, подаден в сметката на участника незабавно след приключването ѝ. Когато седмата фаза завърши и стартира осмата фаза, обвързаната цена на BTCS ще бъде увеличена, а главният бонус за осмата фаза ще бъде понижен. Изчислявайки от стартовата цена от 10 $, вложителите, които купуват токени BTCS във фаза седем, ще имат вложения на стойност +357%. Стартирането ще се случи в края на ноември, а цената на BTCS може да експлодира след старта, което ще докара до още по-големи облаги за вложителите.

Участниците в Bitcoin Spark ICO ще се радват на изключителни привилегии, които могат да трансформират живота им през идващите дванадесет месеца. Участвайки в ICO и получавайки токени BTCS непосредствено от главния адрес, участниците автоматизирано ще получат 2x % за рандеман с годност две години. През тези години функционалността ще натрупа възвръщаемост на стойност хиляди долари, без да се регистрират финансовите облаги от предстоящото положително показване на BTCS.

Какво съставлява токена Trust Wallet?

Токенът на Trust Wallet, който се отбелязва със признака TWT, е токен в мрежата на BNB Smart Chain. Този токен подтиква потребителите да употребяват децентрализираната платформа за предпазване на криптовалути Trust Wallet, основана на блокчейн мрежи, в това число BNB Smart Chain, Ethereum, Polygon и Tron.

Научете повече за Bitcoin Spark на:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР