Coinbase International Exchange, разширение на Coinbase Global Inc., което обслужва

...
Coinbase International Exchange, разширение на Coinbase Global Inc., което обслужва
Коментари Харесай

Coinbase представя фючърсна търговия за 4 нови алткойна

Coinbase International Exchange, уголемение на Coinbase Global Inc., което обслужва клиенти отвън Съединени американски щати, неотдавна разкри проектите си да вкара безсрочни фючърсни контракти за четири спомагателни актива: Cardano (ADA), Chainlink (LINK), Dogecoin (DOGE) и Stellar (XLM).

Планирани за стартиране на пазара на 30 декември в 12 ч. българско време, четирите търговски двойки – ADA-PERP, LINK-PERP, DOGE-PERP и XLM-PERP – ще бъдат налични на интернационалната борса Coinbase и Coinbase Advanced, при изискване че са изпълнени условията за ликвидност.

Това разширение изравнява тези цифрови валути с одобрените като Биткойн ( BTC ), Етериум ( ETH ) и XRP , които са налични от основаването на платформата за клиенти отвън Съединени американски щати.

Създаването на Coinbase International породи от нуждата да се обслужват консуматори отвън Съединени американски щати на фона на неразбираемата регулаторна среда в Съединени американски щати. Добавянето на ADA , LINK , DOGE и XLM бележи стратегическа стъпка за привличане на по-широка публика в границите на екосистемата на цифровите валути.

Изборът на тези активи съгласно информацията е бил умишлен, като се са взети поради техните неповторими характерности и профилирани общности. Cardano притегля вниманието с нововъведенията си, Chainlink продължава да се утвърждава като изтъкнат снабдител на пророчески услуги, а Dogecoin и Stellar могат да се похвалят със лична отличителна прелест и база от почитатели, което ги прави подобаващ избор за интернационалната борса Coinbase.

В допълнение към фючърсите на Биткойн и Етериум, Coinbase приоритизира поддръжката на активи въз основа на техния регулаторен статус в международен мащаб. Фючърсите върху XRP бяха въведени на интернационалната платформа след класифицирането му като единствения алткойн, който не е систематизиран като капиталов контракт в Съединени американски щати – определение, постановено с решението на арбитър Анализа Торес от 13 юли, което понастоящем контролира статута на монетата в Съединени американски щати.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР