Cлед редица успешни събития CACAO BEACH CLUBще изпрати юли с

...
Cлед редица успешни събития CACAO BEACH CLUBще изпрати юли с
Коментари Харесай

John Acquaviva, Stefano Noferini и Leon гостуват на CACAO BEACH CLUB този уикенд


Cлед редица сполучливи събития CACAO BEACH CLUBще изпрати юли с две вълнуващи празненства в един уикенд. Разнообразната лятна стратегия продължава с John Acquavivaи Diass на 27 юни (петък), последвани от италианците Stefano Noferini и Leonна 28 юли. В събота, за положителното въодушевление ще допринесат и българските посетители Gabriel Del и Stephan Gee.

На 27 юли, клубът посреща John Acquaviva – актьорът, чието въодушевление по електронната музика му носи съвсем четири десетилетна кариера с отлични достижения. Неговата персонална техника и положителните търговски умения го водят до ползотворното му присъединяване в Final Scratch и Beatport. Той е учредител и деен член на двете компании и безспорен пионер в еволюция на електронната музика. На софтуерно равнище, никой досега не е съдействал дотам за развиването на диджейските осъществявания спрямо него. Той спомага за основното привключване от „ analogue “към „ digital “ и от винили към плеъри и преносими компютри, което напълно трансформира този род музика. Един от първите хора, който споделя визията му е точно Richie Hawtin с който основават два лейбъла - Plus 8 Recordingsи Definitive Records. Доказвайки се до ден сегашен, John Acquaviva продължава да държи многочислени трофеи като винилов колекционер, притежател на лейбъл, кино продуцент и одобрен реализатор.

 

Следващата вечер, на 28 юли посетител на клуба ще бъде надарения Stefano Noferini. Той е един от лауреатите на международната хаус сцена. Ключов фактор за развиването на италианеца са новаторските му звуци, дружно с разнообразните жанрове, които включва в музиката си. Свидетелство за това са многочислените му награди от Beatport, в това число “Нов актьор на годината “ (2010г.) и „ Артист нагодината “ (2011г.), както и задминаването на по-комерсиални звезди като Beyonce, Lady Gaga и Shakira с #1 шлагер в влиятелната ранглиста на Billboard - Hot Dance. Stefano Noferini не стопира да цялостни клубове от ранга на Ministry of Sound, Space Miami, Cocoon Frankfurt и Euphoria.

Заедно с него на 28 юли ще забележим и Leon, който след пробива си през 2009г. е едно от най-сериозните имена, познато на хаус музиката. Той открива ентусиазъм в звука на актьори като Danny Tenaglia, Todd Terryи Laurent Garnier, след което стартира да практикува зад пултовете в Италия, доказвайки уменията си. 10 години по-късно Leon може да бъде забелязан в международни клубове като Arma 17 (Москва), Monza (Франкфурт) и Cocorico (Италия).

Билети за 27 и 28 юли може да намерите в мрежата на Eventim.bg на цена от 15 лева

Повече информация за програмата на CACAO BEACH CLUB може да откриете на формалната страница във Фейсбук, както и на cacaobeach.bg



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР