След огромния успех на концерта-спектакъл Завинаги в зала 1 на

...
След огромния успех на концерта-спектакъл Завинаги в зала 1 на
Коментари Харесай

Йорданка Христова се завръща в Пловдив, за да празнува 60 години на сцената

След големия триумф на концерта-спектакъл " Завинаги " в зала 1 на НДК предходната есен, феновете на Йорданка Христова ще имат опция да чуят онлайн още веднъж златните й шлагери като " Изповед " ( " Ще не преставам да пея " ), " Пред есен ", " Тежък темперамент ". Йорданка Христова ще извърши и нови песни - " Обич разпиляна ", " Ще те срещна ли ", на 12 август в Античния спектакъл в Пловдив, научи ДУМА от PR Team.
Спектакълът " Завинаги " ще срещне публиката с именитата певица, която от години не е имала независим концерт в града под тепетата. Концертът е самобитна музикална и персонална равносметка на Йорданка Христова, която през септември предходната година отпразнува 80-ия си рожден ден и забележителните 60 години на сцена.
" Чувствам се в страхотна форма за среща с моята аудитория и нямам самообладание да показва в Пловдив както огромните си шлагери, по този начин и най-новите си песни ", споделя Христова.
На сцената на Античния спектакъл тя ще бъде със своя бенд. Тази юбилейна година слага началото на нейното прощално турне по целия свят.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР