class=first-letter-big>З ащо "Атака" отпадна от коалицията на "Обединените патриоти".Коментар направи

...
class=first-letter-big>З ащо "Атака" отпадна от коалицията на "Обединените патриоти".Коментар направи
Коментари Харесай

Защо "Атака" отпадна от "Обединените патриоти"

class= " first-letter-big " > З ащо "Атака " отпадна от обединението на "Обединените патриоти ".

Коментар направи в студиото на ръководителят на партия "Атака " Волен Сидеров.

"Обикновено ми се задава въпросът за какво съм подкрепил Бойко Борисов. Защото изборът на хората направи Борисов министър председател на България към този момент 10 години. Моята поддръжка или "неподкрепа " нямаше да се отрази. Да, бях в управническа коалиция - съглашение, което нарушиха брутално преди всичко Борисов, по-късно и съдружните сътрудници ", изясни Сидеров.

Той уточни, че бил част от обединението и ръководството, с цел да даде тенденция за вярна политика.

"Година и половина обяснявах на премиера и на финансовия министър да създадем болничното заведение в Ямбол, тъй като влязох в Народното събрание оттова. Обещах на моите съграждани да лобирам за нея. Премиерът ми даде обещание - той персонално отиде с Горанов. След което внезапно нещата стопираха ", обясни Сидеров.

Лидерът на "Атака " изясни, че не се е отдръпнал по-рано от обединението, тъй като е желал да даде късмет на сътрудниците да се поправят.

"Шансът, който дадох на Борисов, Каракачанов и Симеонов - те не се възползваха от него. Започнаха да си имат вяра, че властта е всичко и летят в облаците. Знаете, че аз не отидох в изпълнителната власт. Беше неточност, че водачите на другите две партии отидоха, тъй като влизат в една въртележка ", добави Сидеров.

Още по тематиката вижте във видеото нагоре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР