class=first-letter-big>С офийската градска прокуратура е повдигнала обвинение на 27-годишен водач

...
class=first-letter-big>С офийската градска прокуратура е повдигнала обвинение на 27-годишен водач
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на шофьора, който падна с колата си в река Искър

class= " first-letter-big " > С офийската градска прокуратура е повдигнала обвиняване на 27-годишен лидер за това, че е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата в резултат на което е изгубил надзор над автомобила си и е паднал с колата си в река Искър, оповестиха от прокуратурата, представени от Българска телеграфна агенция.

Инцидентът се е случи през днешния ден към 03.00 часа, като колата се е движела по бул. Ботевградско шосе посока ул. "Челопеченско шосе ". При удара е умрял, намиращия се на предната дясна седалка пасажер на 46 години.

Водачът е избягал от местопроизшествието, само че след търсене е бил открит от органите на реда. Той е управлявал автомобила без брошура, която му е била отнета, откакто е бил наказан условно на шест месеца затвор за шофиране след приложимост на алкохол.

Прокуратурата следва да внесе в съда искане водачът да бъде арестуван за непрекъснато в ареста. Разследването продължава с назначение на експертизи и разпит на очевидци.

Припомняме, че автомобил падна в р. Лесновска край Ботевградско шосе.

По информация на Спешната помощ сигналът за автомобила в реката е подаден в 07:50 часа сутринта. Спешни екипи са пристигнали на място за 6 минути. В автомобила намерили умрял 46-годишен мъж, оповестява
 class= " image-source " > Източник: NOVA
След случая водачът е избягал от мястото. Днес е открит и към този момент е на разпит в полицията.
 class= " image-source " > Източник: NOVA
В региона сутринта се образува голямо запушване.
 class= " image-source " > Източник: NOVA
При различен тежък пътен случай в столицата пък водач на водоноска удари пешеходец и избяга .

Пострадалият е настанен в столичната болница "Света Анна " с голям брой пострадвания. Наложила се е ампутация на единия му крайник, оповестяват от лечебното заведение.
 class= " image-source " > Източник: Георги Димитров, Нетинфо
Катастрофата стана в региона на булевардите "Мадрид " и "Ситняково ".



След осъществен оглед на местопроизшествието и опесъчаване на сектора придвижването към този момент се реализира обикновено.

Свидетелка описа, че раненият пешеходец е паднал на колене, а по-късно е изгубил схващане. Една от версиите за случая е, че той е пресичал погрешно.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР