class=first-letter-big>Р иалити форматът „Един за друг“ се завръща тази пролет

...
class=first-letter-big>Р иалити форматът „Един за друг“ се завръща тази пролет
Коментари Харесай

„Един за друг“ се завръща с втори сезон по NOVA

class= " first-letter-big " > Р иалити форматът „ Един за различен “ се завръща тази пролет по NOVA с позитивни страсти, положително въодушевление, любопитни провокации и 13 двойки със мощна връзка между тях. След впечатляващия триумф на първия сезон на най-романтичното предаване в българския ефирен ефир, незабравимо премеждие чака новите участници, нетърпеливи да тестват силата на връзките си, с цел да потвърдят, че дружно са непобедими.

Вторият сезон е подготвил повече от атрактивен каст, като измежду двойките има такива с огромна разлика във възрастта – в една от тях дамата е с 14 години по-голяма от половинката си, а в друга мъжът е с 25 години по-възрастен от партньорката си. Най-младият участник е на 21 години, а най-възрастният – на 57. Зрителите ще видят още съпрузи с 35-годишен стаж в брака.

В „ Един за различен участниците още веднъж ще бъдат сложени в нетипични за тяхното всекидневие, само че и постоянно комични обстановки в съвсем напълно нови провокации. Те ще тестват освен какъв брой добре се познават, само че и дали имат нужните физически и душевен качества, които могат да им обезпечат успеха – адаптивност, креативност, прозорливост, експедитивност и мощ. По време на предаването участниците ще имат опцията да разкрият неподозирани до този миг страни от своя личен темперамент, както и от този на своята половинка, а на финала двойката-победител ще завоюва от 50 000 до над 100 000 лева
 class= " image-source " > Източник: NOVA
В ролята на водещ в на „ Един за различен “ феновете ще видят обичания Емил Чолаков, който още веднъж ще претърпява всички страсти дружно с двойките и с неподправеното си възприятие за комизъм ще извърви пътя до успеха с тях. Той ще бъде правилен сателит в провокациите, които ще предизвикат участниците да покажат най-хубавото от себе си и ще ги създадат по-силни дружно.

В края на първия сезон феновете станаха очевидци на величествен край с извънредно оспорвана борба и същински поврат, в който две двойки – Искра и Йордан и Елена и Пламен, станаха огромните спечелили в най-позитивния риалити формат в България. Кои ще бъдат новите кандидати за премията и на какво ще бъдат подготвени, с цел да покажат любовта си един към различен?

Не пропускайте „ Един за различен “ на 20 и 21 февруари от 20:00 ч., а по-късно от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР