class=first-letter-big>Л идерът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов е новият председател

...
class=first-letter-big>Л идерът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов е новият председател
Коментари Харесай

Димитър Манолов е новият председател на Надзорния съвет на НОИ

class= " first-letter-big " > Л идерът на КТ "Подкрепа " Димитър Манолов е новият ръководител на Надзорния съвет на Националния застрахователен институт /НОИ/, оповестиха от.

На свое съвещание Надзорният съвет на Националния застрахователен институт (НОИ) избра ново управление. За ръководител на управителния орган на институцията бе определен президентът на Конфедерацията на труда „ Подкрепа “ Димитър Манолов.

Като представител на изпълнителната власт на поста заместник-председател на съвета застава Калина Петкова, шеф на дирекция „ Трудово право, публично обезпечаване и условия на труд “ в Министерството на труда и обществената политика. Заместник-председател от квотата на работодателите ще бъде Станимир Цоцов.

Съгласно наредбите на Кодекса за обществено обезпечаване председателството на Надзорния съвет на Национален осигурителен институт е с мандат една година и се предава на ротационен принцип сред трите страни, участващи в него – изпълнителна власт, работодателски организации и синдикати.

Надзорният съвет на Национален осигурителен институт реши също да се организира процедура за избор на реализатори на активността по профилактика и рехабилитация за тази година и утвърди наложителните условия към изпълнителите на активността по профилактика и рехабилитация през 2021 година и изискванията, при които Национален осигурителен институт ще финансира активността по профилактика и рехабилитация през тази година.

В 7-дневен период от решението на Надзорния съвет на интернет страницата на Национален осигурителен институт ще се разгласяват поканата за присъединяване в процедурата и наложителните условия към изпълнителите на активността.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР