Citroen обяви, че по време на изложението VivaTech, което започва днес

...
Citroen обяви, че по време на изложението
VivaTech, което започва днес
Коментари Харесай

CITROEN с нова версия на уникалните очила SEETROEN

Citroen разгласи, че по време на изложението VivaTech, което стартира през днешния ден и продължава до 18 май, ще се състои премиерата на новата версия на неповторимите очила SEETROEN, основното предопределение на които е да намалят и даже обезвреждат симптомите на морска болест, които се демонстрират по време на пътешестване в автомобил.

Новият модел на очилата се назовава Seetroen S19 и употребява същия принцип на работа, задържайки пред погледа хоризонтална линия под формата на оцветена течност и по този метод решавайки казуса с конфликта на човешкото усещане по време на пътуването.



Citroen анонсира очилата Seetroen през юли миналата година и нововъведението получи отличен потребителски банкет с реализирани екземпляра единствено за няколко месеца.

Новият модел Seetroen S19 ще бъде пуснат в тематична лимитирана серия от единствено 1919 единици, отбелязваща вековната история на френската марка.

Заявки за покупката на Seetroen S19 към този момент се приемат, а първите доставки ще бъдат осъществени при започване на юли.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР