Чувство на радост, удовлетвореност и доволни от това, което сме

...
Чувство на радост, удовлетвореност и доволни от това, което сме
Коментари Харесай

Николай Вакареев пред БНТ: Антъни Иванов говори неистини по адрес на Петър Мицин

Чувство на наслада, задоволеност и удовлетворени от това, което сме постигнали. Така разяснява Николай Вакареев избора му за номер 1 при треньорите за 2023 година

" Аз съм извънредно удовлетворен от резултатите, които реализира Петър Мицин, тъй като това бяха резултати, които дори в моите фантазии не си ги представях. Участва в три шампионати, в които се показа доста добре и най-много на европейското за юноши в Белград, където завоюва три златни медала, записа международен връх за юноши. На европейското до 23 години стана първи на 400 м. свободен жанр, подготовката продължи за международното за юноши в Израел, където завоюва първо на 400 м. свободен жанр, в другите две дисциплини стана втори ", разяснява представянето на своя ученик Петър Мицин треньор номер 1 на България за 2023 година Николай Вакареев в предаването " Арена спорт ".

Вакареев даде мнението си и по отношение на появилите се мнения след избирането му за номер 1 при треньорите.

" Някои може би се усещат недооценени в класирането. Анкетата се организира от публицистите, а не от треньорите. Имаше недоволни, някои не се явиха. Но аз съм на мнение, че всички състезатели, които упражняват и работят, заслужават да бъдат оценени по достолепие ", сподели експертът.

Той разяснява и изявленията на плувеца Антъни Иванов по негов адрес, по отношение на метода му на работа като треньор и избора му за номер 1 в анкетата на спортните публицисти.

" Страшно афектирани сме от тези неща, изговориха се куп неистини и лъжи, и то в този спорт, който го направи прочут. Това е доста подмолно отношение към състезателите и треньорите, които го направиха прочут и най-много да приказва срещу съотборниците си ", разяснява наставникът на плувеца Петър Мицин.

" Антъни Иванов приказва лъжи по адрес на Петър, както и това, че има подправен международен връх. Показвам ви документа, за признание на международния връх на Петър Мицин подложен на 9 юли 2023 година на 400 м. свободен жанр. Това е документ, който издава международната федерация ", изясни Вакареев.

Вижте цялото изявление във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР