Чувствата ръжда не хващат. Популярният американски сериал Д-р Куин Лечителката“ бе

...
Чувствата ръжда не хващат.
Популярният американски сериал Д-р Куин Лечителката“ бе
Коментари Харесай

Помните ли ги? 20 години по-късно д-р Куин Лечителката сияе в прегръдките на Съли

Чувствата наслойка не хващат.

Популярният американски сериал „ Д-р Куин Лечителката “ бе шлагер по целия свят през 90-те години, в това число и у нас. Публиката следеше с любознание освен екшън обратите, само че и връзките сред лекар Микаела Куин и нейния обичан Съли.

Техните функции се извършват от актьорите Джейн Сиймор и Джо Ландо. Двамата изиграха любовта доста безапелационно и мнозина имаха вяра, че зад кулисите артистите са имали буйна спекулация. И в действителност е по този начин.

Още при започване на снимачния развой Ландо се влюбил в екранната си партньорка. Той не се смутил от разликата във възрастта им: Сиймор е с 10 години по-възрастна от сътрудника си. Актрисата обаче не отвърнала със същото първоначално. И тогава Ландо решил да я впечатли.

Актьорът непринудено извършил независимо рисков трик със скачане на кон и дал на дубльора да бие „ отбой “. Но най-после Джо се приземил толкоз неприятно, че едвам не си счупил врата.

В резултат на това Сиймор не съумяла да се впечатли, само че го съжалила. Скоро сред тях почнала романтика, която, уви, бързо завършила. По-късно и двамата артисти откриха благополучие с други сътрудници в живота, като в същото време поддържаха топла връзка между тях.

 Чувствата наслойка не хващат.

Сиймор и Ландо към момента от време на време се срещат и споделят фотоси пред почитателите си дружно. Просто е забавно по какъв начин брачната половинка на Джо, която подари артиста четири деца, реагира на всичко това?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР