Чувствам се задължен да отговоря на президента Радев, който отправи

...
Чувствам се задължен да отговоря на президента Радев, който отправи
Коментари Харесай

Сидеров разкритикува президента за критиките му срещу Борисов.

Чувствам се длъжен да отговоря на президента Радев, който насочи сериозни бележки към държавното управление за председателството на Европейски Съюз. Така водачът на групата на " Обединени патриоти " в Народното събрание Волен Сидеров стартира декларацията от парламентарната естрада. Вчера президентът Румен Радев съобщи, че кабинетът се е хвърлил напълно във външната политика и в частност Западните Балкани, само че загърбил " значими взривоопасни процеси вътре в страната ".

Сидеров сподели, че е разпечатал изказването на Радев в 6 страници и като остарял редактор разкрил несъгласия, които били обясними, тъй като тези които пишели речите на президента били начинаещи в публицистиката.

Преди да пристъпи към рецензии президентът Румен Радев би трябвало да се замисли дали не прави тенденциозни нападки и дали не влиза в партийна линия, която не е позволена за един държавен глава, сподели Сидеров. " Един президент може да бъде сериозен, когато има съображение, в тази ситуация няма такова ", сподели Сидеров. Според него президентът несъмнено се развива като политик и общественик.

Президентът е разкритикувал държавното управление, че не е сложил въпроса за Дунавската тактика, която е преференциална за България по време на председателството. Според Сидеров не може по време на председателството да се слагат въпроси, които са на страната ръководител. По време на председателството ни във връзка с мигрантите за първи път България слага въпроса за затваряне на границите на Европа и за невръщане на тези, които са минали през директните страни, означи Сидеров. Вместо министър председателят Бойко Борисов да получи хвалба от президента, че тези въпроси са сложени, президентът търси под вола теле, счита Сидеров. Той не пропусна да вкара и тематиката за американските бази у нас и попита президентът дали е сложил въпроса пред посланика на Съединени американски щати Ерик Рубен, с кого се е срещал скоро.

Останалото в неделното учебно заведение, приключи Сидеров.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР