Чувал съм за самотни майки, но за самотни бащи…. Как

...
Чувал съм за самотни майки, но за самотни бащи…. Как
Коментари Харесай

Изнесе се на рождения ден на дъщеря ни, а аз вече с гордост се наричам самотен баща

Чувал съм за самотни майки, само че за самотни бащи…. Как бих могъл да предположа, че ще преживея сходен пъкъл, когато преди четири години споделих пред олтара „ Да “? Кой влюбен мъж подозира, че някой ден брачната половинка му ще изостави него и дребната им дъщеричка поради различен мъж? С Лина бяхме прелестно семейство. Знаех, че тя не ме обича толкоз мощно, колкото аз нея, само че за мен по-важно беше, че сме дружно. Година след сватбата ни, жена ми роди красива щерка. Това беше най-щастливият ден в живота ми. Но след раждането Лина се промени. Отказваше да се грижи за бебето, не й даваше да суче, и непрекъснато се оплакваше, че била изнервена от детския рев. Принудих се да закупувам изсъхнало мляко, с цел да има щерка ми какво да яде. Бях и майка, и татко. Година по-късно, Лина съобщи, че е изтощена да седи у дома и желае да стартира работа. Заряза детето на ясла и се върна в офиса.

Оттогава все по-често се задържаше на работното си място, оправдавайки се, че има незабавни задължения. За нея клиентите й бяха по-важни, в сравнение с момичето ни. Дъщеря ми порасна с мисълта, че майка й не я обича и постоянно плачеше, тъй като жена ми жестоко я отблъскваше, когато тя протягаше ръце към нея. С всеки изминат ден връзките ни се влошаваха. Бях заставен да се грижа за всичко вкъщи. Веднъж, до момента в който с Лина спорехме, тя съобщи, че не обича детето и в никакъв случай не е желала да става майка. С течение на времето получих чувството, че в живота й има различен мъж. Тя непрекъснато се затваряше в банята и с часове говореше по телефона.

В деня, в който щерка ми навърши две години, жена ми ни напусна. Когато с момиченцето ми се прибрахме от детската площадка, открих, че облеклата на Лина липсват. На масата имаше записка, в която пишеше какъв брой е изтощена да живее с нас и, че в никакъв случай не е обичала мен и нежеланото си дете. В този момент моят свят се срина. Нямах визия какво да върша. Обадих се на майка си и я помолих да вземе щерка ми за една вечер, до момента в който намеря бавачка. За благополучие мама се съгласи незабавно. Няколко дни по-късно открих свястна жена, която си прави работата съзнателно. По време на развода разбрах, че Лина има ухажор, поради който в действителност ни заряза. Тя по този начин и не потърси повече щерка ни. В съда желаех да й лишават родителските права. Детето ми няма потребност от такава майка. Сега с горделивост се назовавам уединен татко. Моето сладко момиче е центърът на моята Вселена. Ще направя всичко допустимо, с цел да израсне добър и заслужен човек.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР