Чутовен п*рно скандал се завихри около . С*кс снимки с

...
Чутовен п*рно скандал се завихри около . С*кс снимки с
Коментари Харесай

Шок! Близначката Алекс цъфна като п*рно медсестра!


Чутовен п*рно скандал се завихри към. С*кс фотоси с Алекс цъфнаха на страниците на таблоидно издание. А двете се появиха изключително в „ На кафе “, с цел да разясняват абсурда.

На шокиращите фрагменти Алекс е облечена като здравна сестра и прави ор*лна обич на колегата си.

Омаскарената близначка съобщи, че фотосите са доста остарели. Но е гневна на изданието, което ги е разгласило. Семейството й я поддържа в този тежък миг. Алекс съобщи, че не срами от фрагментите. Но интимният й живот си е неин и не би трябвало да бъде експониран по този противен метод.
Бивше гадже отмъсти брутално на Алекс
Преди два месеца Алекс и Влади влязоха в къщата на „ Вип Брадър “. Двете бяха най- усмихнатите и естествени участници в шоуто. Не влязоха в грозни кавги като другите. Но бяха и първите, които изхвърчаха от предаването.

Веднага щом излязоха от къщата, се завъртя и видеото към последната им ария „ Имаме доста време “, което се трансформира в цялостен шлагер.

И когато близначките най- след това съумяха да пробият, някое гадже е решило да си отмъсти и да продаде интимните им фотоси в медиите.

Откакто изгряха в Х фактор преди три години, Алекс и Влади не са спирали с опитите да пробият в музикалните среди. За известно време те бяха част от компанията на Влади Ампов – Графа, само че като доста негови актьори, се разбягаха. От година и половина сестрите си имат нов продуцент – рапърът Young BB Young.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР