Чужди вещества са открити в още една партида на ваксината

...
Чужди вещества са открити в още една партида на ваксината
Коментари Харесай

В Япония пак откриха примеси в "Модерна"

Чужди субстанции са открити в още една партида на имунизацията против ковид, създадена от американската компания Moderna, доставена в Япония. Това беше обявено в неделя на уеб страницата на префектура Окинава.

Отбелязва се, че по време на имунизацията в град Наха (административният център на Окинава) в няколко спринцовки е открито черно вещество. По време на инспекцията в друга спринцовка бяха открити розови примеси. Общо към 400 души са били имунизирани с имунизацията от тази партида, само че се твърди, че това е направено, откакто лекарите образно са ревизирали чистотата на веществото в спринцовките. При имунизираните не са докладвани здравословни проблеми.

Междувременно, партидният номер на тази ваксина е друг от трите други, които бяха спрени от японското министерство на опазването на здравето, труда и обществените грижи. Поради този случай имунизацията в един от имунизационните центрове в Окинава е спряна, осведоми БГНЕС.

По-рано японското министерство на здравеопазването обяви прекъсване на използването на към 1,63 милиона дози ваксини на Moderna от три партиди, създадени в Испания. Размерът на незнайните частици, открити в тях, доближава няколко микрограма.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР