Чуждестранен бранител ще се присъедини към Левски през следващата седмица.

...
Чуждестранен бранител ще се присъедини към Левски през следващата седмица.
Коментари Харесай

Левски чака чуждестранен защитник

Чуждестранен защитник ще се причисли към Левски през идната седмица. Той няма да минава тестова, а ще подпише непосредствено контракт с клуба, написа " Тема Спорт ".

" Сините " желаят да подсилят центъра на защитата и треньорът Живко Миланов е получил увещание от управлението, че до дни ще има подобен състезател в състава.

До момента Левски изигра 3 контроли, а през днешния ден следва мач с Левски (Лом). В отминалите срещи в центъра на отбраната започваха като титуляри 20-годишният Георги Александров и преквалифицираният в защитник Симеон Славчев. Към момента тяхна опция е само 19-годишният Томислав Папазов.

През предишния сезон юношата на Левски игра във втородивизионния Хебър (Пазарджик). В момента той кара самобитен експериментален интервал на " Герена " дружно с левия бек Христофор Хубчев, който също е младеж на Левски.

" Сините " не са се отказали и от взимането на Хосе Кордоба от Етър, както и на различен минал през " болярите " състезател - нападателят Преслав Боруков. Той е имал диалози със притежателя Наско Сираков, само че към момента не е получил оферта.
 Андриан Краев остава в Левски
Андриан Краев остава в Левски

Футболистът ще одобри предлагането, което ще му направи управлението на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР