Чудото е на лице, но потрошеният младеж претърпява серия от

...
Чудото е на лице, но потрошеният младеж претърпява серия от
Коментари Харесай

Папата Подскочи! Рокерът Сашо Умря 2 Пъти За Месец! Разкри Истината За Господ! След Смъртта Всички Ще

Чудото е на разположение, само че потрошеният юноша претърпява серия от тежки интервенции след случая. По време на една от тях системите писват и младият мъж изпада в клинична гибел. Този път лекарите били сигурни, че са изгубили пациента, покрили лицето му с чаршафа, само че за всеобщо учудване тъкмо 2 минути и 13 секунди по-късно пулсът му като по знамение отново се възвръща ! И преди е имало случаи на хора, които безусловно се връщат от отвъдното, само че сходен феномен е без казус.

Днес Саша е с отлични прогнози за цялостно възобновяване, само че младият бунтовник безусловно раздруса света на религията, когато описа за своето прекарване!

Няма нито тунел, нито светлина, нито топло възприятие. Това, което почувствах е безусловно равнодушие! Не беше неприятно, нито хубаво, просто почувствах, че пропадам в една безкрайна тъмна пропаст.

На въпрос дали е видял Господ, Саша твърди, че е с цялото си създание е почувствал, че го има, само че също така, той не е направил нищо за него, а 2 минути и 13 секунди, които е бил в отвъдното са му се сторили като цяла безкрайност и в двата случая.

Разказът на Саша провокира същинско земетресение в религиозните общности. По непотвърдена информация дори Папата е бил осведомен със случая, и бил разгневен от мненията на младия рокер.

Ако това, което споделя Саша е истина, няма парадайс нито пъкъл, след гибелта потъваме в безвремие.

Мнозина религиозни лица показаха мнение, че Саша е виновник, който е попаднал в Ада, а най-голямото изтезание в пъкъла е безразличието на Господ!

Саша е безапелационен, че когато се възвърне отново ще яхне мотора!/BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР