Чудесната игра на PlatinumGames и Square Enix продължава с доброто

...
Чудесната игра на PlatinumGames и Square Enix продължава с доброто
Коментари Харесай

Nier Automata с над три милиона продадени копия

Чудесната игра на PlatinumGames и Square Enix продължава с положителното си показване преди премиерата си за Xbox One.
Nier Automata е достигнала три милиона доставени и свалени копия за малко повече от година след излизането си през февруари 2017, похвалиха се от Square Enix в Twitter. Цифрите съставляват сбит общ брой от изпратените към магазините копия и цифровите сваляния на играта, прецизира Game Informer. Последните данни, обявени ни от Square Enix за продажбите на играта бяха през септември предходната година, когато бяха продадени два милиона копия.

Издателят има намерение да показа нова игра от сериите (макар и незнайно кога), като продуцентът на играта Йосуке Саито показа, че по нея ще стартира да се работи незабавно щом Йоко Таро е подготвен за това.

По-рано този месец изтече информация (от френското издание JeuxVideo и от Winodws Central), че играта ще се появи и за Xbox One. Към момента тя е налична за притежателите на PS4 и лични компютри.

Nier Automata ви води в едно далечно бъдеще, където андроиди и хора се изправят за една последна борба между тях. Вие управлявате андроид и неговия асистент.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР