Човешкият организъм се нуждае от няколко съвсем малки и простички

...
Човешкият организъм се нуждае от няколко съвсем малки и простички
Коментари Харесай

Играй и спечели масажиращ матрак от ново поколение с Edna.bg

Човешкият организъм се нуждае от няколко напълно дребни и простички неща, с цел да живее добре и да бъде здрав.

Най-важното от тях без подозрение е качественият сън.

Правилната отмора на тялото спомага за по-добра памет, по-дълъг и по-добър живот, понижаване на възпаленията, увеличение на продуктивността, нараснало внимание, здравословно тегло, по-малко стрес, предварителна защита от депресивни положения.

Затова е доста значимо матракът, на който спим, да бъде първокачествен - да дава отговор на всички потребности на тялото ни, с цел да отпочива чудесно през нощта.

Edna.bg постоянно е давала препоръки на читателите си за здравословен метод на живот и е заставала твърдо "За " изгодите на качествената храна, сън, спорт върху организма ни.

Затова през днешния ден ви сервира новата ни изненада, новото предизвикателство: новата игра на Edna.bg!

От през днешния ден до края на седмицата ви даваме опция да играете за спечелването на една прелестна премия , която ще ви подсигурява спокоен, първокласен и здрав сън: масажиращият матрак от ново потомство GreenFabric "Събуди се здрав! "

И то в размер по ваш избор, по отношение на вашето легло вкъщи. (вижте общите условия във формата за присъединяване по-долу)
 d tvboutique.bg
За този новаторски матрак можем да ви разкажем доста: той е масажиращ, с две лица, подобаващ както за лятото, по този начин и за зимата.

Матракът не е нито корав, нито мек, като оказва най-подходящата поддръжка за гръбнака.

Ортопедичното ядро от хиляди въздушни камери спомага за баланс на въздушното налягане, моделиращо се по S-образните извивки на тялото.

Новото потомство подгряваща термосистема е конфигурирана в зимната страна на матрака. Лятната страна на матрака e направена от първокачествен плат с дестилат от лавандула с обезпечено дълъг резултат на влияние.

Височината на матрака 22 см, включваща 2 броя гофрирана HR пяна, осъществяваща комфорт и улеснение за всяко тяло.

Висококачественото ядро с огромна компактност 30/30 SONNOCEL е построено от полиуретанова пяна.

Осемте броя вградени масажиращи апарата се ръководят от отдалечено с голям брой масажни стратегии, зонови разтривки и вибрационни точкови разтривки.
 d tvboutique.bg
Италианската мериносова вълна Aloe Vera е обработена по технология, запазваща кухината на безредици косъм - съдържащ въздух и ланолин.

Матракът е антибактериален и антиалергичен, направен от първокласен профилиран 3D плат в профил, създаващ проветривост и непозволяващ задържането на влага, бактерии и акари. Подходящ за страдащи от алергии или астматични болести.

За да участвате в надпреварвата, е належащо само да попълните тази форма за присъединяване и да отговорите вярно на заложения за матрака GreenFabric "Събуди се здрав! " въпрос:

Големият победител в играта ще бъде изтеглен на лотариен принцип на 13.11. 2017 (понеделник) и ще бъде разгласен посредством публикация тук, в Edna.bg, в границите на същия ден.

Освен огромната премия, 5 участника ще завоюват и по една поощрителна премия: ортопедична възглавница с ароматерапевтичен резултат.

По пътя към здравословния и първокласен сън, ви пожелаваме триумф и шанс в играта! Очакваме вашите верни отговори във формата за присъединяване нагоре.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР