Човек може да контролира сам потенциала си за самолечение. Започваме

...
Човек може да контролира сам потенциала си за самолечение. Започваме
Коментари Харесай

Усмивка и правилна стойка, за да сме по- здрави

„ Човек може да управлява самичък капацитета си за самолечение. Започваме с усмивка и вярна стойка, като обръщаме внимание върху прочувственото си положение. Това ни оказва помощ да събудим духа на победител.При решение на здравословна задача би трябвало да стартираме с настройката, че сме здрави, като събудим вярата за превъзмогването й и в сполучливия резултат. Механизми за възобновяване има във всеки организъм и би трябвало да се употребяват ключовете за това. Системата работи за премахване аргументите за болесттите, като в къси периоди се възвръща гъвкавостта на гръбначния дирек, започват процесите за ликвидиране на организма и се тренира ръководството на страстите. Това описа преподавателят от Център Норбеков България Мария Ненова в Димитровград. Системата за самолечение на Мирзакарим Норбеков бе показана в залата на градската библиотека „ Пеньо Пенев “.

Мария Ненова към този момент 8 години води оздравителни курсове по системата за деца и възрастни. Тя описа на димитровградчани за методиката и разкри някои от ключовете, които задвижват процеса на самовъзстановяване на организма.

По време на оздравителните курсове, които се организират в продължение на 9 дни се вършат разнообразни извършения за възобновяване на зрението, на опорно-двигателния уред и на всички органи, като по-късно всеки продължава самичък да работи, сподели Мария Ненова. Тя увери, че системата на учен Норбеков няма аналози в актуалната международна процедура. Методиката е неповторима като конструкция и извънредно ефикасна, въпреки че всичките й детайли са елементарни на пръв взор. Доказателство за това е фактът, че повече от 2 милиона са минали оздравителните курсове по света и са получили резултат – от цялостно изцеление на хронични болести до повишение качеството на живот.

Освен, че слушаха лекцията, към 100-на димитровградчани вършиха тонидзиращи извършения.

Инициативата на срещата е на градската библиотека „ Пеньо Пенев “ със съдействието на национално читалище „ Култура 2002 “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР