Членството на България в Европейския съюз и НАТО да се

...
Членството на България в Европейския съюз и НАТО да се
Коментари Харесай

Предложение: Забрана за референдуми за напускане на ЕС да влезе в конституцията

Членството на България в Европейския съюз и НАТО да се запише в Конституцията, а също по този начин и категорично да се забранят референдуми за овакантяване на евроатлантическите структури. Такива хрумвания за промени в конституцията лансираха в отворено писмо до партиите президента Росен Плевнелиев, Соломон Паси, някогашният дипломат на България в Съединени американски щати Елена Поптодорова и общественици, написа.

В отворено писмо, изпратено до водачите на парламентарните групи и ръководителите на комисии в Народното събрание, те оферират още знамената на Европейския съюз и НАТО да станат детайли от националната символика на България. Освен това връзките с страни, оповестили страната ни за неприятелска - да вземем за пример Русия, да се контролират законово.

Предложенията целят да се препотвърди участието ни в НАТО и Европейски Съюз посредством уточнение на избрани текстове или напълно нови формулировки в Конституцията, прибавят вносителите на предлагането.

Според тях участието на България в Европейски Съюз и НАТО през днешния ден е " атакувано както от външни неприятели, по този начин и от техни вътрешни съдружници или неволни помагачи ".

Живеем в неповторима за България осведомителна и пропагандна среда, трайно комплицирана от войната против Украйна и истеричните поддръжници на Путин у нас, прибавят вносителите на измененията до депутатите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР