Членовете на Общото събрание на Българската федерация по ски избраха

...
Членовете на Общото събрание на Българската федерация по ски избраха
Коментари Харесай

Преизбраха Цеко Минев за председател на БФСки

Членовете на Общото заседание на Българската федерация по ски избраха единомислещо Цеко Минев за нов 5-годишен мандат отпред. За Минев, който управлява федерацията от 2003 година, това ще е четвърти следващ мандат. В началото на събранието, което бе ръководено от генералния секретар Пепа Мицева бе признат доклада на УС за 2017-а година. Единодушно бе гласуван и годишният счетоводен доклад на федерацията за 2017 година и отчетът на експерт-счетоводителя.

Членовете на Общото заседание гласоподаваха за освобождение от отговорност на ръководителя и членовете на УС за активността през отчетния интервал. След избора с цялостно болшинство на нов ръководител и директорски съвет на БФСки бе призната и бюджетната рамка на федерацията за 2018-а година в размер на 3,3 млн. лева По-голямата част от парите за БФСки ще бъдат обезпечени от генералните спонсори на федерацията и телевизионни права. Направени също по този начин бяха и промени в Устава на федерацията.

"Надявам се, че откакто аз и целия Управителен съвет получихме цялостно доверие за още един 5-годишен мандат, то хората имат вяра в това което вършим, разяснява след избора Минев. "В идващите години сме решили да обърнем доста по-голямо внимание на клубовете с които да работим, с цел да решим оптимално бързо техните проблеми. Основният пред тях е инфраструктурата, с цел да могат техните състезатели да има къде да упражняват. Националните тимове вървят по верния път и мисля, че ще продължим по този начин ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР