Членове и симпатизанти на ГЕРБ, както и представители на изпълнителната

...
Членове и симпатизанти на ГЕРБ, както и представители на изпълнителната
Коментари Харесай

Членове на ГЕРБ с послание Аз вярвам на Бойко Борисов във фейсбук

Членове и симпатизанти на ГЕРБ, както и представители на изпълнителната и законодателната власт, сложиха на профилните си фотоси във фейсбук надпис "Аз имам вяра на Бойко Борисов " нощес. Сред тях бе и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Това стана няколко часа след изявлението на президента Румен Радев пред протестиращите. Той още веднъж прикани за събаряне на ръководещите и за оставка на основния прокурор. Изказването му предстоящо провокира полярни реакции.



Вчера след съдружен съвет стана ясно, че Борисов няма да даде оставка, а ще желае да си довърши мандата. После, както самичък той разкри, ще се занимава с вътрешнопартийните каузи на ГЕРБ. Рокади обаче в държавното управление ще има в три министерства, измежду които Министерство на вътрешните работи, финансите, стопанската система, опазването на здравето и туризма. Ново лице е шефът на Александровска болница проф. доктор Костадин Ангелов, който ще стане министър на опазването на здравето. Досегашният министър на този пост Кирил Ананиев се връща в Министерството на финансите на мястото на Владислав Горанов. Другото ново, само че познато лице, е досегашният шеф на Групово дело Национална полиция Христо Терзийски, който ще размени Младен Маринов отпред на Министерство на вътрешните работи.

Борисов аргументира малко, само че ясно аргументите за измененията в кабинета. Ще бъдат препоръчани нови социално-икономически политики идваната седмица.

Рокади в кабинета: Борисов смени петима министри

По информация на БНР оставките на министрите и новите предопределение ще бъдат гласувани още през днешния ден в Народното събрание. Владислав Горанов и Николина Ангелкова бяха определени за депутатите след последните парламентарни избори и следва да се види дали те ще се завърнат в това Народно заседание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР