Членът на залата на славата на UFC Пат Милетич повече

...
Членът на залата на славата на UFC Пат Милетич повече
Коментари Харесай

Легенда на UFC беше уволнен заради участие в щурма на Капитолия

Членът на залата на славата на UFC Пат Милетич повече няма да разяснява борби на ММА организацията Legacy Fighting Alliance /LFA/. Наскоро някогашният първенец на UFC разкри, че от LFA са прекратили контракта му, откакто е взел участие в неотдавнашните митинги в поддръжка на президента Доналд Тръмп.

Те се организираха във Вашингтон и в последна сметка избухнаха във въстание в постройката на Капитолия, където починаха петима души, в това число служител на реда от Капитолия. Милетич се оправда, че не е взел участие в насилствените прояви, само че бил известен от LFA, че са под голям напън и това е повода да го разкарат.

Според чиновници на LFA обаче, Милетич е отхвърлен от екипа за идната карта LFA 97 на 15 януари, защото компанията организира изцяло следствие, само че не е взето решение за бъдещето му с промоцията.

Само преди дни Милетич също беше разгласил няколко фотоси от митингите, като в същото време направи изказвания, че насилието е породено от Антифа, а не от поддръжници на президента Тръмп. Милетич показа, че обича хората от LFA, само че все пак ще продължи да се бори за независимост.

54-годишния деец е първият първенец на UFC в полусредна категория и печели шампионата на UFC в полусредна категория през 1998 година.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР