Членът на Управителния съвет на ЦСКА Александър Чакмаков изрази задоволството

...
Членът на Управителния съвет на ЦСКА Александър Чакмаков изрази задоволството
Коментари Харесай

Александър Чакмаков: Това беше празник за баскетбола

Членът на Управителния съвет на ЦСКА Александър Чакмаков изрази задоволството си от достигнатия край в шампионата за Купата на България. " Армейците " пречупиха съпротивата на първенеца Балкан с 82:780, с цел да си обезпечат Вечно дерби с Левски на финала в петък.

" От самото начало казахме, че се борим за първото място и не излъгахме хората и публиката на ЦСКА. Много съм удовлетворен. Мисля, че агитката от Сектор " Г " ще се появи. Призовавам хората, които обичат ЦСКА, да не помнят моментната страст. Тези момчета и този клуб заслужават поддръжката на публиката. Мачът с Левски ще е 50-50. В първия ден аз споделих, че Левски е прикрит любимец и без значение че сега имат финансово усложнение, ще имат шансове. Тити Папазов е извънредно твърдоглав човек и би трябвало да бъде почитан. Хората, които не почитат успехите на другия, в подобен миг навеждат глава и излизат.

Балкан беше извънредно заслужен. Беше един прелестен празник за баскетбола. Мачът си беше 50-50 преди да е почнал. Балкан има съществени играчи. Сашо Везенков има 12-13 трофеи - този човек знае по какъв начин се прави тим. Миналата година с попълненията на полусезона стана първенец. Рилски състезател, Левски и Балкан играят извънредно прекрасен баскетбол. С доста битки и доста динамичност. Всички тези тимове заслужаваха. Плевен с малко по-пестелива селекция също играха прекрасен баскетбол. Тимовете са доста изравнени и това е хубаво за играта. Залата е за 12,000 души, само че през днешния ден имаше най-малко 2,000. Мисля, че на финала ще бъдат най-малко 3,500 ", сподели Чакмаков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР