Членът на семейството на президента на САЩ Джон Ф. Кенеди,

...
Членът на семейството на президента на САЩ Джон Ф. Кенеди,
Коментари Харесай

Племенник на Джон Ф. Кенеди стана наемник, за да умре във войната в Украйна


Членът на фамилията на президента на Съединени американски щати Джон Ф. Кенеди, 28-годишният Конър Кенеди описа по какъв начин се е сражавал в Украйна в редиците на Международния легион. На страницата си в Instagram той разгласява пост, в който споделя усещанията си от престоя си в Украйна и споделя, че е надълбоко разчувствуван от видяното, според укранският Фокус.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7767
Не е известно какъв брой време праплеменникът на Джон Ф. Кенеди, Конър, е бил на фронта, само че в известието си той написа, че „ е подготвен да почине там “. Той придружи поста си със фотография на приятеля си Ник, който седи с тил към камерата в армейската си екипировка.

„ Както доста хора, бях надълбоко разчувствуван от случилото се в Украйна през последната година. Исках да оказа помощ. Когато чух за Международния легион на Украйна, взех решение, че отивам, и на идващия ден отидох в посолството ", написа Кенеди.

Младият мъж не разкрил решението си, тъй като не желал родственици и другари да се тревожат, изключително откакто, както самият Кенеди призна, той нямал безусловно никакъв опит във военната работа.

" Нямах опит в армията и не бях добър стрелец, само че можех да нося тежести и се научих бързо. Бях също подготвен да умра там. Така че скоро се съгласиха да ме изпратят на североизточния фронт ", написа той.

Младият Кенеди признава, че е бил изплашен като боец и че е имал шанс да се прибере жив. Въпреки това цени насъбрания опит и образеца, който сътрудниците му дават.

" Тази война, както всички други, е ужасна. Хората, които срещнах, бяха най-смелите, които познавам. Моите сътрудници легионери идват от разнообразни страни, генезис, идеологии - същински борци за независимост ", акцентира Кенеди.

Според него войната в Украйна ще дефинира ориста на демокрацията през този век и приканва всички, които не са безразлични, да оказват помощ с всичко допустимо на легионерите в Украйна.

" Присъединете се към легиона, помогнете на границата или изпратете медицински консумативи. Всеки ден някой там жертва всичко за дълготраен мир ", написа Кенеди в края.

По-рано беше обявено, че по информация на интернационалната общественост InformNapalm, в окупираните региони на Николаевска област се намират тези елементи на Въоръжените сили на РФ, които са взели участие в боевете край Киев, а по-късно и в Харковска област. Съобщава се, че това са военнопрестъпниците, направили клането в Буча.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР