Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев говори в

...
Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев говори в
Коментари Харесай

Петър Ганев: Заплатите в "Левски" са под 250 000 лв.

Членът на Надзорния съвет на " Левски " Петър Ганев приказва в студио " Дерби " за идното Общо заседание на клуба на 31 август.

Той внесе изясненост и по отношение на финансовото положение на " сините ", като разкри, че на Общото заседание ще бъде направено предложение в Надзорния съвет да влезе представител на един от спонсорите.

" Текущите отговорности не са трагично доста. По-малко са отпреди година. Причината е, че бяха изчистени в огромната си част до първите месеци на тази година. Към момента към този момент не се дължат такива, изключвам тези на Хубчев и екипа му.

Имаше миг, в който заплатите на тима бяха под 100 000 лв.. Сега са под 250 000 лв.. По-малката рамка на заплатите докара до това да стартираме сезона с по-малко футболисти. Големият дълг на " Левски " е от бранш " А " на стадиона ", съобщи Ганев.

" Приехме оставката на Живко Миланов. Всички сме му доста признателни. Той беше безапелационен в своето решение. Бяхме единомислещи, че не можем да го жертваме и принудително да го задържим. Понесе отговорността и негативи, само че не е единствено той отговорен ", сподели още Ганев.

Той добави, че от през днешния ден притежателят Наско Сираков води договаряния за нов треньор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР