Членът на Изпълкома на БФС и член на екипа на

...
Членът на Изпълкома на БФС и член на екипа на
Коментари Харесай

Петът Величков: Днешният Изпълком ще бъде нелегитимен!

Членът на Изпълкома на БФС и член на екипа на Димитър Бербатов Петър Величков реагира на информацията, че през днешния ден ще се организира съвещание на Изпълнителния комитет на футболната централа.

" С удивление разбирам, че през днешния ден в 10.07 ч. БФС е разгласило на страницата си информация за съвещание на ИК, което ще се организира през днешния ден 19.08.21 от 15,00 ч. Свидетели сме на следващото жестоко нарушение на Устава на Федерацията. Според Устава съвещание на Изпълкома се привиква с писмена покана от президента, първия вицепрезидент, или различен вицепрезидент 5 работни дни преди самото съвещание. Продължавам с откъс на член 50, алинея 3 от Устава на БФС ", сподели Величков.

“Поканата съдържа дневния ред, датата, часа и мястото за провеждането на съвещанието и се изпраща по е-поща, факс, или се връчва персонално против автограф на ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ на ИК минимум 5 работни дни преди планувания ден. В случая Михайлов и сътрудниците от БФС са нарушили всичко, което може да се наруши при свикването на това съвещание ".

1. Към момента на свикването на това съвещание Борислав Михайлов не е нито Президент, нито Първи-Вицепрезидент, нито Вицепрезидент на БФС. Справка - Търговския указател към 19.08.21

2. Аз като пълновръстен член на ИК на БФС до този миг не съм получавал писмена покана по е-поща, факс или посредством връчване против автограф за това съвещание на изпълкома. Т.е. Не са поканени ВСИЧКИ членове на ИК.

3. Поканите до защити членове на изпълкома, не до ВСИЧКИ са изпратени оня ден и през вчерашния ден, с което не е спазено и предизвестието от 5 работни дни.

" В тази връзка днешното съвещание на ИК е изцяло нелегитимно и е свикано в жестоко нарушение на Устава на БФС. Това за жалост прави нелегитимни всички решения, които ще бъдат взети на него ", твърди още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР