Членът на Идеалната петица на ЕвроБаскет 2022 Уили Ернангомес остана

...
Членът на Идеалната петица на ЕвроБаскет 2022 Уили Ернангомес остана
Коментари Харесай

Уили Ернангомес: Заслужихме си златните медали

Членът на Идеалната петица на ЕвроБаскет 2022 Уили Ернангомес остана извънредно горделив от своя тим, откакто Испания стана европейски първенец за четвърти път в своята история. На финала в Берлин “Ла Фурия ” се разправи с Франция с крайното 88:76, с цел да победи още един път с европейската купа.
 Испания победи с четвъртата си европейска купа! Испания победи с четвъртата си европейска купа!
“Трудно е да опиша с думи по какъв начин се усещам сега. Изключително горделив съм от своите съотборници, от треньорския щаб и от цялата испанска федерация. Заслужихме си златните медали поради метода, по който се отдадохме на подготвителния развой още през цялото време на подготовката ни. Израснахме по необикновен метод с течение на целия шампионат. 

Много се веселя, че имах опцията да съм част от този тим, тъй като те повярваха в мен. Поздравления и за Серджо, който ме познава от доста години и е видял с очите си по какъв начин раста. Винаги ме е стимулирал да не преставам напред, тъй като искаше да ме вижда по какъв начин ставам все по-добър. Благодарен съм му за всичко.
 Най-щастливият миг за Испания (видео) Най-щастливият миг за Испания (видео)
Много съм горделив от метода, по който Хуанчо израсна по време на шампионата. Вярвахме му през цялото време и знаехме, че през днешния ден той ще ни помогне. Това през днешния ден беше Хуанчо, а не Бо Круз ", съобщи шеговито Уили във връзка представянето на своя брат, който вкара 27 точки на финала. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР