Членът на Български енергиен холдинг Диян Димитров коментира бъдещето на

...
Членът на Български енергиен холдинг Диян Димитров коментира бъдещето на
Коментари Харесай

Член на БЕХ: Берое ще изглежда по един различен начин

Членът на Български енергиен холдинг Диян Димитров разяснява бъдещето на Берое. Той е оптимист, че макар компликациите, отборът ще доиграе сезона в елита.

„ Знаете, че акциите публично бяха оповестени за продажба. Законният период изтече. Към сегашния миг няма нито една оферта, която да касае възмездното придобиване на акциите. Вариант „ Б “ е да бъде основано едно съдружие сред представители на общината, бизнеса и представители на почитателите, което да изиска прехвърлянето на акциите от Топлоелектрическа централа „ Марица Изток-2 “ към сдружението. Това е разумната последователност. Винаги има вид някой да се появи и да предложи. Засега нито една компания или капиталов фонд не е поискала да даде сериозна оферта, с цел да може представителите на клуба да седнат и да беседват “, сподели Димитров.

„ Редица тимове изпитват усложнения. Виждате какво се случва с Царско село, Арда, Локо София. Ситуацията не е нова. Берое е минавал през доста по-големи компликации. Аз съм оптимист, че ще се оправим, несъмнено, в един доста по-различен формат “, продължи той.

„ Ситуацията е стресова. Виждате и играчите сега. Смятам, че с почтени мъже тази обстановка може да се преодолее. Берое ще наподобява по един друг метод, само че цел номер едно съгласно мен е Берое да остане в елита и да си доиграе шампионата “.

„ Знам, че е препоръчано на Петър Колев с продажбата на Омар Сако да се изплатят заплатите за декември и от там нататък новото съдружие ще има опция да си избере и спортно-техническо управление “.

„ Едно от главните неща, за които общината ще упорства доста, ще е детско-юношеската школа и в бъдеще ще се разчита доста на българчета, които са излезли от школата. Не знам кои хора ще влязат в сдружението. Предполагам, че след неговата регистрация ще се знае “.

„ Според мен в границите на 30 дни е допустимо освен сдружението да е там, само че да постъпят първични средства. Берое го е имало доста преди ТЕЦ-а. Убеден съм, че Берое ще играе в шампионата до май месец. След това в една по-нормална обстановка ще могат да бъдат направени проекти за новия шампионат. По настоящем клубът няма по какъв начин да се самоиздържа. Тук идва ролята на бизнеса да даде нужните гаранции “, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР