Член на Съвета на експертите на Иран и настоятел на

...
Член на Съвета на експертите на Иран и настоятел на
Коментари Харесай

Иран: Ще изравним Тел Авив и Хайфа със земята

Член на Съвета на специалистите на Иран и настоятел на петъчната молитва в Техеран Ахмад Хатами съобщи, че в случай че Израел продължи да работи „ неразумно “, то Тел Авив и Хайфа ще бъдат унищожени.

„ Нямаме нуклеарна бомба. Но нашата политика е политика на въздържане и в тази връзка ракетната мощност на Иран пораства с всеки минал ден, с цел да не може Израел да се избави от тази мощ. Ако той постъпи неразумно, ние ще съпоставим със земята Тел Авив и Хайфа “ , съобщи Хатами.

Top Iran cleric: Tel Aviv, Haifa will be destroyed if Israel behaves ‘foolishly’ https://t.co/lTn6Gl46sh pic.twitter.com/xopc9Kw8Gv
— The Times of Israel (@TimesofIsrael) May 11, 2018
По-рано министърът на защитата на Израел прикани сирийския президент Башар Асад да „ изгони “ от страната иранските формирования.

Според неговите думи, Дамаск получава единствено вреди от тяхното наличие, което основава огромни проблеми.

Израел със сензационно изказване за нуклеарната стратегия на Иран

Иран отговори на Израел: Нетаняху е низък измамник

Преди това Израел нападна десетки обекти на иранските формирования „ Ал Кудс “, ситуирани в Сирия.

От Армията за защита на Израел обявиха, че това е било в отговор на ракетен обстрел от иранските позиции и прибавиха, че авансово са уведомили за удара съветските военни. При това в Иран настояват, че не са взели участие в офанзивата.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР