Член на бандата на „Килърите” прави опити да събере крупна

...
Член на бандата на „Килърите” прави опити да събере крупна
Коментари Харесай

Зам.-главният прокурор: Осъден доживотно от „Килърите” събира пари за отмъщение

Член на бандата на „ Килърите” прави опити да събере крупна сума пари, с цел да отмъсти на забъркани в следствието против причинителите на поръчкови убийства. Това съобщи зам.-главният прокурор Ася Петрова, която беше и обвинител по делото.

Един от тримата наказани на пожизнен затвор без право на подмяна (Петър Стоянов – Сумиста, Георги Вълев и Васил Костов – Кеца) е търсел незабавно 70 000 евро. „ Говоря за информация, която е безусловно отпреди месец. По мой източник тази сума се търси за възмездие, по отношение на лица, свързани с делото”, съобщи Петрова. Тя добави, че знае всичко това от човек, който е приказвал с наказания, съобщи БТВ.

Разстреляният в София търновски предприемач Петър Христов имаше роля в интервенциите „ Килърите” и „ Наглите” и имаше изказвания, че покушението е възмездие, поръчано от пандиза и което може да застигне още хора. „ Вярвам, че службите работят по сигнала. Би трябвало да работят”, сподели Петрова.

Тя уточни, че знае за две по-стари закани против някогашния началник на „ Антитерор” в ГДБОП Валентин Цоновски, а в медиите като евентуални цели се сочат и тя, както и очевидеца Боян Джамалов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР