Chivalry 2 - безплатна в PlayStation Plus в момента Емил

...
Chivalry 2 - безплатна в PlayStation Plus в момента Емил
Коментари Харесай

Най-добрата игра за PS5, която вероятно никога не сте играли е безплатна в PlayStation Plus в момента

Chivalry 2 - безвъзмездна в PlayStation Plus сега

Емил Василев преди 17 секунди 1 Сподели

Най-четени

КриптовалутиЕмил Василев - 16:00 | 09.05.2023

Как биткойн може да трансформира България в най-богатата страна в света

КриптовалутиЕмил Василев - 14:31 | 09.05.2023

Съединени американски щати може да банкрутира на 1 юни, ето какъв е пътят пред криптовалутите

ТелефониТеодора Александрова - 21:55 | 08.05.2023

Гугъл работи върху отстраняването на един от най-големите проблеми на Android

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Тази неповторимо подценявана онлайн средновековна бойна игра е част от месечната стратегия на PlayStation Plus за месец май, и повярвайте, това е игра, която ще играете и след този месец.

В Chivalry 2, която се играе от първо или трето лице можете да превключвате с едно натискане на бутон. Впускайки се в борбата, можете да боравите с огромен набор от оръжия – от големи бойни чукове до извити мечове, а в случай че предпочитате да намушкате враговете от разстояние, можете да употребявате лък и стрели или арбалет.

Налични са разнородни режими, в това число вид на отборния детмач, който си е чист безпорядък, само че водещото предложение е режимът за отборна цел с 32 против 32 играчи, в който едната страна е атакуваща, а другата защитаваща се. Подобно на паметния режим Rush в поредицата Battlefield, тук Chivalry 2 свети най-ярко. Сраженията сред играчи към момента са прелестно гневни, само че всички са съсредоточени върху задачата и това придава на всяка игра по този начин нужната конструкция.

Говорейки за борби, борбите в Chivalry 2 са брутални, кървави и съществено откачени. Първоначално евентуално ще ви се наложи да се втурнете с главата напред в борбата с неразумно, пробождайки безусловно всеки, който се изпречи на пътя ви с определеното от вас оръжие. И защото са включени отборните вреди, изцяло допустимо е новаците да нанесат повече щета на съотборниците си, в сравнение с врага.

Chivalry 2 обаче може да бъде доста повече от елементарна средновековна полуда. Ако сте подготвени да инвестирате време, с цел да научите нейните тънкости на бойната система, фокусирана върху багра отблизо, ще откриете богато прекарване. Има голям брой усъвършенствани придвижвания, които би трябвало да научите, и в случай че в действителност съумеете да ги овладеете бързо ще се превърнете в съвсем неудържима мощ на бойното поле.

Въпреки това кривата на компликацията несъмнено е стръмна и по тази причина е толкоз добре, че даже неуспехът е занимателен в Chivalry 2. Просто знайте, че в случай че жадувате за дълбочина на борбата, сигурно ще я намерите тук. А откакто един път сте придобили главно схващане за основите на играта, излизането от дуела като победител е съществено удовлетворяващо възприятие.

Всъщност забележителната тактическа дълбочина води до един от дребното дефекти на играта: Играчите на високо равнище имат съществено преимущество пред новаците. Смъртта в Chivalry 2 може да е по-скоро занимателна, в сравнение с разочароваща, само че не е изключително прелестно да се чувстваш по този начин, като че ли борбата въобще не е била почтена. За благополучие притокът на нови играчи от PlayStation Plus би трябвало доста да облекчи този евентуален проблем, защото в този момент има доста „ свежа мръвка “, с която да играете и против която да се изправите.

Ако търсите нещо ново за игра този месец и към този момент имате абонамент за PlayStation Plus, не забравяйте да опитате Chivalry. Това е една от занимателните игри, а също по този начин е и безвъзмездна за вас – няма какво да загубите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР